Galatasaray Rennes, Assignon'un bonservisini belirledi! İşte Galatasaray'ın teklifi

Rennes, Assignon'un bonservisini belirledi! İşte Galatasaray'ın teklifi

31.01.2024 - 08:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından gündemine aldığı Lorenz Assignon için Rennes'e resmi teklifte bulundu. Fransız kulübü Assignon'un bonservis bedelini belirledi.

Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Sacha Boey ve Angelino'nun ayrılmasıyla sağ ve sol bek transferlerini UEFA'ya listelerin verildiği 2 Şubat Cuma gününe kadar tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferinin ardından sağ bek için gündemine Rennes'de forma giyen Lorenz Assignon'u dahil etmişti.

Haberin Devamı

Rennes ile Assignon transferi için görüşmelere başlayan Galatasaray, Fransız kulübüyle anlaşma sağlayamamıştı. Fransız basını Galatasaray'ın Rennes'e yeni bir teklifte bulunduğunu yazdı.

ASSIGNON YERİNİ DOUE'YE KAPTIRDI

Rennes'de sezon başında istikrarlı bir şekilde forma giyen Lorenz Assignon, Toulouse karşısında sakatlandı ve yerini Doue'ye kaptırdı. Rennes'in devre arasında Alidu Seidu'yu da kadrosuna katmasıylsa üçüncü alternatif konumuna düşen Assignon, 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Rennes'den ayrılmak istiyor.

Rennes, Assignonun bonservisini belirledi İşte Galatasarayın teklifi

FRANSIZLAR TEKLİFİ DUYURDU! İŞTE RENNES'İN İSTEDİĞİ RAKAM

L'Equipe, Lorenz Assignon ile ilgilenen kulüpleri sıraladı. Haberde Galatasaray'ın Rennes'e bonuslarla birlikte 4 milyon euro teklif ettiği fakat Fransız kulübünün 10 milyon euro talep ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Assignon'un çevresinde oyuncunun gerçek değeriyle uyumlu olmadığı düşünülen bu fiyat, bir yandan ilgi patlamasına yol açarken diğer yandan da olasılık alanını daralttı. Assignon'u kiralık olarak isteyen Feeynoord'da işler durdu. Bournemouth ve Marsilya'nın satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması önerdikleri bildiriliyor. İki takım hala ilgileniyor ancak Rennes'in talep ettiği fiyatta değiller. Zaman daralıyor ve Rennes'in 1 Şubat akşamı elinde üç sağ bekle kalma ihtimali var"

Yazarlar