Beşiktaş Rıza Çalımbay işaret etmişti! Süper Lig'in eski yıldızı Beşiktaş'ın gündeminde

Rıza Çalımbay işaret etmişti! Süper Lig'in eski yıldızı Beşiktaş'ın gündeminde

17.11.2023 - 18:02 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ın Bulgaristan'da takibe aldığı oyuncular netlik kazandı. Siyah-beyazlıların gündemindeki tecrübeli futbolcunun Süper Lig'in eski yıldızı olduğu belirtildi.

Rıza Çalımbay işaret etmişti Süper Ligin eski yıldızı Beşiktaşın gündeminde

Burak Yılmaz'ın istifasının ardından Rıza Çalımbay'ı göreve getiren Beşiktaş'ın Bulgaristan'da izlediği iki futbolcu ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların gündemindeki yıldızlardan birinin daha önce Süper Lig'de forma giymiş olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kadrosunu ara transfer döneminde güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş'ın hedefindeki ilk oyuncunun Botev Plovdiv'den Antoine Baroan olduğu aktarıldı. Fanatik'in haberine göre; Rıza Çalımbay'ın genç santrforu kadrosunda görmek konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

Forvette oynayan Fransız futbolcunun, siyah-beyazlılara hücum hattında güç katmasının planlandığı aktarıldı. Vincent Aboubakar'ın ayrılık ihtimaline karşılık 23 yaşındaki santrforun Beşiktaş'a getirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Rıza Çalımbay'ın görevde kalması halinde bu transfer talebini yeni yönetim kuruluna da ileteceği vurgulandı. Antoine Baroan'ın kariyerini Avrupa'da büyük bir kulüpte sürdürmeyi planladığı belirtildi.

TOBIAS HEINTZ SÜRPRİZİ

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki diğer oyuncunun CSKA Sofia'dan Tobias Heintz olduğu aktarıldı. Norveçli hücumcu için Rıza Çalımbay'ın onay verdiği ancak ufak pürüzlerin olduğu kaydedildi.

Rıza Çalımbay'ın Tobias Heintz için detaylı rapor istediği aktarıldı. 25 yaşındaki hücumcu bu sezon CSKA Sofia'da 20 maça çıktı. Tobias Heintz bu müsabakalarda 3 gol ile 4 asist üretti.

Yazarlar