Galatasaray Sacha Boey'a Avrupa devi talip! Transfer listesine eklediler

Sacha Boey'a Avrupa devi talip! Transfer listesine eklediler

17.06.2023 - 19:36 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey, transfer dönemi gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Alınan bilgiye göre genç futbolcuya İtalya devi talip çıktı.

Sacha Boeya Avrupa devi talip Transfer listesine eklediler

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yıldız oyuncular Avrupa'nın devlerini peşine taktı. Sarı-kırmızılı ekibin Fransız sağ beki Sacha Boey'a İtalya devinin talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SEZON BAŞI KAMPINA GÖTÜRÜLMEDİ

Sezon başında gözden düşen isim konumunda olan Sacha Boey, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile tepki çekmişti. O günlerde izinli olan ve bireysel olarak çalışmalarda bulunan Boey'nin paylaşımında fit olmadığı konuşulmuştu. Omar Elabdellaoui ve Leo Dubois'nın sakatlıkları sonrası Okan Buruk, sezonun ilk maçında Antalya deplasmanında Boey'e şans verdi. Genç oyuncu da bu şansı iyi değerlendirdi ve formayı bırakmadı.

Boey; adeta dipten zirveyi gördü. Galatasaray'ın yurt dışında gerçekleştirdiği iki sezon öncesi kampına da alınmayan genç futbolcu takımla çalışmalara ise Antalyaspor maçından iki gün önce başladı; hazırlık maçlarında oynamadan resmi müsabakaya çıktı. İlk 45 dakikada bocalayan genç futbolcu Antalyaspor mücadelesinin ikinci 45 dakikasından itibaren ise oyununu yukarıya çekmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

Sacha Boeya Avrupa devi talip Transfer listesine eklediler

BİR ANDA FORMAYI KAPTI

Yaz aylarında eski teknik direktörü Julien Stephan'ın Strasbourg'a istediği Sacha Boey'e son günlerde ise İtalyan ekiplerinden teklifler geldi. Udinese ve Monza'nın transferi için devreye girdiği Boey'nin performansı sonrasında takımda tutulması yönünde karar verildi.

ARA TRANSFERDE BIRAKMADILAR

Boey’i takip eden kulüpler arasında Fransız ekibi Olympique Lyon’un da olduğu ifade edildi. Lyon scoutlarının uzun süredir izlediği Boey’i gündemine alan bir diğer takım ise Portekiz’den Sporting... Ancak Galatasaray şampiyonluk hedefi nedeniyle oyuncusunu ara transfer döneminde bırakmak istemedi.

MİLLİ TAKIM'DAN ÇIKARILDI

Galatasaraylı Sacha Boey, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Fransa'nın U21 Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkarıldı.

JUVENTUS TAKİBE ALDI

Sacha Boey'in talipleri günden güne artarken, İtalyan basınından Tutto Mercato Web'e göre, genç futbolcuyla Serie A ekiplerinden Juventus talip çıktı.

İtalyan devinin ayrıca Valladolid'den Ivan Fresneda ve Real Madrid'den Lucas Vazquez'i de takip ettiği kaydedildi.

Sacha Boeya Avrupa devi talip Transfer listesine eklediler

İLGİLENEN BAŞKA EKİPLER DE VAR

Öte yandan genç futbolcu Sacha Boey ile Arsenal, Tottenham, Newcastle gibi takımların da yıldız ismi takip ettiği biliniyor.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray forması ile bu sezon 33 resmi maça çıkan Sacha Boey, söz konusu maçlarda 1 kez gol attı. Fransız futbolcu bunun yanında da 4 kez asist performansı sergiledi.

Yazarlar