Trabzonspor Sadi Tekelioğlu'ndan Emre Belözoğlu itirafı! Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

Sadi Tekelioğlu'ndan Emre Belözoğlu itirafı! Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

09.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, bordo-mavililerin gündemini değerlendirdi. Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor'a önerdiği milli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı.

Sadi Tekelioğlundan Emre Belözoğlu itirafı Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

Türk futbolunun efsane isimlerinden Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor gündemini değerlendirdi. Bordo-mavililerin teknik direktör değişimi hakkında konuşan Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe forması giyen milli futbolcunun, Trabzonspor'un kapısından döndüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Sadi Tekelioğlu transfer sürecinde Emre Belözoğlu'nun yaptığı hamleyi anlattı. Radyospor'a konuşan Sadi Tekelioğlu'nun açıklamaları dikkat çekti.

Sadi Tekelioğlundan Emre Belözoğlu itirafı Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından Orhan Ak ile devam edilmesi kararını yorumlayan Sadi Tekelioğlu, "Trabzonspor'da, Abdullah Avcı'nın ayrılığından sonra Orhan Ak ile devam edilmesi yanlıştı. Ne yazık ki şu anda Trabzonspor hedefsiz bir takım oldu" açıklamasını yaptı.

"SERGEN YALÇIN'IN BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Bordo-mavililerde Sergen Yalçın'ın gündemde olmasıyla ilgili Sadi Tekelioğlu, "Trabzonspor'da Sergen Yalçın'ın başarılı olacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un dokusunda yabancı teknik direktör yok, Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer hocalarımız gibi efsane isimleri Türk futboluna kazandıran bir camiadan bahsediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Sadi Tekelioğlundan Emre Belözoğlu itirafı Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

"İSMAİL YÜKSEK'İ TRABZONSPOR'A ÖNERDİM"

Fenerbahçe'de forma giyen İsmail Yüksek'i Trabzonspor'a önerdiğini itiraf eden Sadi Tekelioğlu, "İsmail Yüksek'i Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Trabzonspor'a önerdim. Ancak Trabzonspor'daki yetkililer oralı olmadı, 3. Lig'de olduğu için burun kıvırdılar" dedi.

Emre Belözoğlu'nun devreye girip İsmail Yüksek transferini bitirdiğini açıklayan Sadi Tekelioğlu, "Fenerbahçe'de o dönem sportif direktör Emre Belözoğlu, 'Sadi Tekelioğlu bu futbolcuyu Trabzon'a önermişse iyi futbolcudur' dedi ve izlemeden transfer etti. Hatta menajeri Erdinç Şehit hiç unutmam 'Fenerbahçe'ye gideceğiz size ayıp olmasın' diye de söyledi" diye konuştu.

Sadi Tekelioğlundan Emre Belözoğlu itirafı Fenerbahçeli yıldızın transferini anlattı

İsmail Yüksek ile hala konuştuğunu belirten Sadi Tekelioğlu, "İsmail Yüksek ile dönem dönem konuşuyorum, kendisini çok geliştirdi şu anda da Fenerbahçe'nin en iyi futbolcularından birisi. Gölcükspor'da biz İsmail'i forvet ve 10 numara pozisyonunda oynattık, skora ciddi katkılarda sağladı. İsmail kaleci hariç her pozisyonda oynar" dedi.

Yazarlar