Galatasaray Wanda Nara'nın Mauro Icardi için gizli planı! İtiraf etti

Wanda Nara'nın Mauro Icardi için gizli planı! İtiraf etti

08.04.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray, sezon başında dünya yıldızı Mauro Icardi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Arjantinli futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile gösterdiği performans dikkat çekerken, taraftarı kendisine hayran bıraktı. Hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın Icardi hakkındaki gizli planı ortaya çıktı.

Wanda Naranın Mauro Icardi için gizli planı İtiraf etti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı forma ile kendini buldu. Arjantinli futbolcu, attığı gollerle ve kendisiyle özdeşleşen şarkıyla taraftarın sevgilisi haline geldi. Icardi, kariyerine Türkiye'de devam etmek isterken eşi Wanda Nara'nın yıldız futbolcu hakkındaki gizli planı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SEZON SONUNA KADAR KİRALANDI

Süper Lig devi Galatasaray sezon başında çılgın bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada tecrübeli futbolcunun maaşının 750 bin euroluk kısmının karşılanacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

GALATASARAY TARİHİNE GEÇTİ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray sahasında Başakşehir ile karşılaştı. Müsabakanın 51. dakikasında sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi takımının ikinci golünü attı. Bu gol aynı zamanda Nef Stadyumu’nda Galatasaray’ın attığı 600. gol olarak kayıtlara geçti.

Wanda Naranın Mauro Icardi için gizli planı İtiraf etti

PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Başakşehir'e elendiği Türkiye Kupası maçının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mauro Icardi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

PSG'de Neymar, Messi ve Mbappe'nin gerisinde kalan Mauro Icardi sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Arjantinli yıldız PSG'de geçirdiği kötü sezonun izlerini Galatasaray'da attı. Icardi, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 17 resmi karşılaşmada 10 gol atıp 7 asist yaptı.

'SABIRSIZLANIYORUM'

Geçtiğimiz günlerde TNT Sports Argentina'ya konuşan Mauro Icardi, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve İstanbul'da kalmak istediğini söyledi. Yıldız oyuncu, "Burada kalmak için sabırsızlanıyorum. Paris Saint-Germain'e dönmek istemiyorum. Burada dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Burada bana çok ilgi var" ifadelerini kullanmıştı.

Wanda Naranın Mauro Icardi için gizli planı İtiraf etti

WANDA NARA'NIN GİZLİ PLANI

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalmak istediğini söylerken eşi Wanda Nara ise yıldız futbolcu hakkına dikkat çeken kararlar veriyor. Takvim'de yer alan habere göre Wanda Nara, eşinin yeniden İtalya'ya dönmesini istiyor. Öte yandan Nara'nın çalışmalara başlamış olduğu kaydedildi.

INTER VE MILAN'I İSTİYOR

Haberde Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin menajerliğini yapan Wanda Nara, eşinin Serie A ekiplerinden Inter ve Milan'a transfer olmasını istiyor.

Haberin Devamı

WANDA NARA İKNA EDİLECEK

Sarı-kırmızılı yönetimin ise Paris Saint-Germain ve sonrasında Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile görüşmelere başlayacağı belirtildi. Galatasaray kurmayları öncelikle Wanda Nara'yı ikna etmesi bekleniyor.

Wanda Naranın Mauro Icardi için gizli planı İtiraf etti

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Vecindario altyapısında futbola başlayan Mauro Icardi daha sonra Barcelona akademisine transfer oldu. Arjantinli golcü; Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain'de forma giydi. Mauro Icardi'nin transferi için şu ana kadar 63 milyon 330 bin euro bonservis ücreti ödendi.

Arjantin Milli Takımı'nda 8 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Mauro Icardi'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.