Galatasaray SAHADAN ÇIKMANIN DA ADABI OLUR

SAHADAN ÇIKMANIN DA ADABI OLUR

08.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Sakatlık yaşayan bir oyuncu doktorun kararına göre kalır ya da çıkar. Kendi kendine oyundan çıkmayı ben ilk defa gördüm. Çocuk gibi pazubandı bırakıp gitmek olmaz ki.”

SAHADAN ÇIKMANIN DA ADABI OLUR

MÜFİT GÜREVİN / ŞAMPİY10

Haberin Devamı

ERGİNLİKLERİ ile öne çıkan ve sahadaki futbolun konuşulmaya bile zaman bulunamadığı derbinin bir diğer futbol dışı olayı da Selçuk İnan vakasıydı... Taraftarın 2 haftadır gösterdiği tepkiler nedeniyle morali bir hayli bozulan ve bu şekilde sahaya çıkan milli oyuncu, teknik direktör Mancini ve taraftarın kendisine gösterdiği tepkinin ardından yaşadığı hafif sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak için kenara geldi.?
G.SARAY Kaptanı, Mancini’nin ‘Oyunda kal, tedavin yapılsın’ sözlerine aldırış bile etmeden kenara geldi ve ısrarla çıkmak istedi. Ardından da formasını çıkarıp soyunma odasına gitti. Mancini maçın ardından yaşananların saha içinde normal olduğunu belirtirken kendisine olayı soran yöneticilere ise daha farklı bir yorumda bulundu.
OLAYLA ilgili idarecilerle yaptığı sohbette için döken İtalyan teknik adam, “Bir oyuncu sahadan sakatlık nedeniyle çıkmak
istiyorsa önce kendini yere bıra-
kır yatar, sonrasında doktor gelir durumuna bakar. Doktorunu kararına göre kalır ya da çıkar. Kendi kendine oyundan çıkmayı ben ilk defa gördüm. Sahadan çıkmanın da bir adabı olur. Çocuk gibi pazubandı bırakıp gitmek olmaz ki!” sözleriyle hislerini özetledi.
BU yaşananların ardından yönetimin “Ceza verilmesini istiyor musunuz?” sorusuna “Tabii ki hayır” yanıtını veren Mancini, bu olayın büyütülmemesi gerektiğini söyleyip oyuncusunu ‘hayata döndürmek’ için yardımcıları aracılığıyla mesaj yolladı...
İDMANDA?GÖRÜŞECEK!
Bugünkü idmanda Selçuk’u mutlaka sahada görmek istediğini söyleyen Mancini “Benim sorunum yok. Biz bir takımız, asla kendini yalnız hissetmesin” ifadelerinin oyuncusuna iletilmesini istedi. Kurt hocan-ın, sakatlığının durumuna göre bugün idmana çıkması beklenen oyuncusu ile antrenman öncesinde bir de konuşma yapacak.