Beşiktaş Salih Uçan'dan Volkan Bayarslan'a tepki! 'Korumacı davrandı'

Salih Uçan'dan Volkan Bayarslan'a tepki! 'Korumacı davrandı'

17.09.2023 - 22:38 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor deplasmanından 3-0'lık skorla mağlup ayrılan Beşiktaş'ta Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Salih Uçandan Volkan Bayarslana tepki Korumacı davrandı

Trabzonspor deplasmanından 3-0 mağlup dönen Beşiktaş'ta Salih Uçan, maçtan sonra soruları cevapladı. Müsabakayı değerlendiren milli futbolcu, "Golü yiyene kadar maç ortadaydı. Trabzonspor büyük bir takım. İlk golden sonra daha hırslandılar. Biz kötü oynadık. Toparlanamadık. İkinci yarı istekliydik ama baskı yaparken üçüncü golü yedik. Bugün kötü oynadık diyorum sadece" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Maçın hakemine tepki gösteren Salih Uçan, "Hakemle ilgili nasıl söyleyebilirim... Kırıcı olmadan... Hakem kartlarda dikkat etse, Trabzonspor 9 kişi kalabilirdi. Maçın seyri değişebilirdi. Trabzonspor ev sahibi diye korumacı davrandı. Ama biz kötü oynadık. Kabul ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Olumsuz konuşmak istemediğini belirten tecrübeli orta saha, "Önümüze bakacağız, toparlanacağız. Beşiktaş ilk kez kaybetmedi. Uzun süre sonra kaybettik. Toparlanacağız. Hatalarımıza çalışacağız. Yani uzun süredir de kaybetmedik. Şampiyonluk yolunda rakibimize kaybettik. Üzgünüz. Çok olumsuz konuşmak istemiyorum, önümüze bakacağız" dedi.