Voleybol Saliha Şahin fırtınası! Maçtan sonra konuştu: Polonya’da mutluyum

Saliha Şahin fırtınası! Maçtan sonra konuştu: Polonya’da mutluyum

08.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Polonya temsilcisi Chemik Police'te forma giyen milli voleybolcumuz Saliha Şahin, CEV Kupası'nda tur atladıkları maçın MVP'si seçildi. Yıldız voleybolcu müsabaka sonrası dikkat çeken ifadeler kullandı.

Saliha Şahin fırtınası Maçtan sonra konuştu: Polonya’da mutluyum

Eczacıbaşı Dynavit'ten ayrıldıktan sonra sezon başında Polonya ekibi Chemik Police ile anlaşma sağlayan Saliha Şahin, yeni takımına çabuk alıştı. Genç voleybolcu, Polonya temsilcisinde şu ana kadar gösterdiği performansla hayran bıraktı.

Haberin Devamı

CEV Kupası'nda Bialsko Biala ile karşı karşıya gelen Chemik Police'te Saliha Şahin maçın MVP'si seçildi. Milli voleybolcu mücadelede 17 sayılık performansıyla alkış topladı. Yüzde 61'lik hücum yüzdesi yakalayan milli voleybolcu karşılaşmanın ardından konuştu.

Saliha Şahin fırtınası Maçtan sonra konuştu: Polonya’da mutluyum

CEV Kupası'nda tur atladıkları için mutlu olduğunu belirten Saliha Şahin, "Çok önemli bir maçı deplasmanda kazandık. Zorlanacağımızı biliyorduk ona göre hazırlandık. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Çok mutluyum, bir üst tura yükseldik. Çeyrek finaldeyiz" dedi.

Fanatik'e konuşan Saliha Şahin sözlerini şu şekilde tamamladı: "Polonya’da mutluyum, hem lig hem de Avrupa’da her şey bizim adımıza güzel gidiyor. Bir kupa kazandım, diğerleri için de yolumuza devam ediyoruz."

Haberin Devamı