Galatasaray Galatasaray'da Lucas Torreira kararı! Yönetim menajerini çağırdı

Galatasaray'da Lucas Torreira kararı! Yönetim menajerini çağırdı

07.12.2023 - 20:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Lucas Torreira konusunda flaş bir karara imza atıldı. Sarı-kırmızılı idarecilerin, Lucas Torreira'nın menajerini İstanbul'a davet ettiği aktarıldı.

Galatasarayda Lucas Torreira kararı Yönetim menajerini çağırdı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da geçtiğimiz sezondan bu yana gösterdiği performansla hayran bırakan Lucas Torreira ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların yıldızıyla ilgili yönetimin çarpıcı bir karara imza attığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da kurmayların sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Lucas Torreira'nın menajerini İstanbul'a davet ettiği belirtildi. Takvim'in haberine göre; Süper Lig devinde kurmayların Lucas Torreira ile yeni sözleşme imzalama kararı aldığı aktarıldı.

Galatasaray'da mevcut maaşı 2 milyon 750 bin euro olan Lucas Torreira'nın ücretine zam yapılmasının planlandığı vurgulandı. Sarı-kırmızılı kurmayların kısa süre içerisinde Lucas Torreira'nın menajeri ile görüşeceği ve teklif sunacağı belirtildi.

Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Lucas Torreira bu sezon sarı-kırmızılı takımda 20 maça çıktı. Uruguaylı orta saha bu karşılaşmalarda 1 asist üretti. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

Wanderers altyapısında futbola başlayan Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro karşılığında Lucas Torreira'yı renklerine bağladı.

Yazarlar