Trabzonspor Selçuk İnan'ın prensi Trabzonspor yolunda! Menajeri açıkladı: Çok yakın

Selçuk İnan'ın prensi Trabzonspor yolunda! Menajeri açıkladı: Çok yakın

09.04.2024 - 18:34 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalara başlayan kurmayların Gaziantep FK'nın yıldızına kanca attığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri görüşmelerin anlaşma aşamasına geldiğini açıkladı.

Selçuk İnanın prensi Trabzonspor yolunda Menajeri açıkladı: Çok yakın

Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK'nın sezon başında Standard Liege'den kiraladığı Denis Dragus ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig'den çok sayıda talibi bulunan 24 yaşındaki forvetin menajeri Rumen basınına konuştu.

Haberin Devamı

Denis Dragus'un menajeri Florin Manea, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada anlaşma aşamasına geldiklerini dile getirdi. 24 yaşındaki santrforun menajeri açıklamasında şu sözleri kullandı:

"Denis Dragus'a Trabzonspor'dan önemli bir teklif var. Müzakereler oldukça ilerledi. Biz de Standard Liege'den gelecek kararı bekliyoruz ama yüksek ihtimalle transfere çok yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Büyük ölçüde anlaşma var."

Denis Dragus için sansasyonel bir transfer olacağını belirten Florin Manea, "Bu transferde başarılı olmak hem Denis hem de Trabzon için sansasyonel olur. Bunun Denis için büyük bir adım olacağını söylüyorum ve umarım bunu sürdürür, Gaziantep'teki kadar gol atar" diye konuştu.

Denis Dragus bu sezon Gaziantep FK'da 29 maça çıktı. 24 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 12 gol sevinci yaşadı. Rumen futbolcu takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Yazarlar