Futbol Semih'i neredeyse tüm kulüpler istiyor

Semih'i neredeyse tüm kulüpler istiyor

21.06.2014 - 12:49 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'la yollarını ayıran Semih Şentürk'ün talipleri her geçen gün artıyor.

Semihi neredeyse tüm kulüpler istiyor

Futbolcunun temsilcisi Ogün Erdem, "Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşmadık. Ama büyük kulüpler dışında Süper Lig'deki bütün kulüplerin Semih'e ilgisi olduğunu söyleyebilirim. Fakat şu anda elimizde kesin olarak yapılmış bir anlaşma yok. Teklifleri değerlendiriyoruz" dedi.

BÜYÜKLER DIŞINDAKİ TÜM TAKIMLAR İLGİLENİYOR
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Erdem, "Semih için zorunlu olarak İstanbul'da bir kulüple anlaşma yapılacak diye bir kural yok. İstanbul dışında da bir kulüp olabilir. Önemli olan şartların olgunlaşması. Bir de eşi Pınar'ın teklifler üzerinde etkili olduğu iddia ediliyor ki, bu doğru değil. Pınar, gelen teklifler konusunda hiçbir şekilde fikir yürütmüyor. 'İstanbul'da ya da İstanbul dışında fark etmez. Semih istediği yere gider' diyor. Trabzonspor adına arayan oldu; ama biz bunu değerlendirmeye almadık. Şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir" dedi.

SERDAR'IN BİRİNCİ PLANDAKİ HEDEFİ FENERBAHÇE'DE KALMAK. OYNAYACAĞINA İNANIYOR
Fenerbahçe'nin genç savunma oyuncusu Serdar Kesimal'in de temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Ogün Erdem, "Serdar'a da üç takım talip oldu; ama bunların hiçbiri tüm haklarıyla almak için teklif getirmediler. Kiralık olarak transfer etmek istiyorlar. Serdar kiralık gitmek istemiyor. Ayrıca Serdar henüz 25 yaşında ve bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulacağını inanıyor. Birinci planda Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Kendine güveniyor ve bu sezon direkt oynayacağına inanıyor. İkinci planda ise transfer olacaksa kiralık olarak değil, bonservisiyle transferinin gerçekleşmesini istiyor" diye konuşu.

Yazarlar