Fenerbahçe Senad Ok, İsmail Kartal'a sert çıktı! 'Travmaya soktu, kendin özür dileyecektin'

Senad Ok, İsmail Kartal'a sert çıktı! 'Travmaya soktu, kendin özür dileyecektin'

01.12.2023 - 12:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 5. hafta maçında Nordsjaelland'a karşı 6-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı. Mücadelenin ardından Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'ı eleştirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Nordsjaelland'a konuk oldu. Kritik maç Right to Dream Park'ta oynandı. Jeremie Pignard'ın yönettiği karşılaşmayı ev sahibi Nordsjaelland 6-1 kazandı.

Haberin Devamı

Alınan ağır yenilgi sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, İsmail Kartal'ı eleştirdi.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'İSMAİL KARTAL'A YAZAR'

"Bence Fenerbahçe daha ağır bir mağlubiyet aldı Beşiktaş'a göre. Bu kadro Konferans Ligi'ni alır mı? Diyorduk. Fenerbahçe maçı 2-1, 3-1 kaybetseydi eksiklerden dolayıydı. Ama bu sonuç İsmail Kartal'a yazar."

"Antalya maçından beri söylüyorum. İsmail Kartal fikrine aşık olmuş durumda. Sadece onun düşüncesi doğruymuş gibi davranıyor. Sadece Antalya maçında İsmail yoktu ve Fenerbahçe çok zorlanmıştı. İsmail Kartal'ı yıllardır takip ediyorum ama benim gördüğüm en formsuz dönemi. Fenerbahçe eksiklerle çıktığı Benfica'yı eliyordu ya geçmişte."

Haberin Devamı

Senad Ok, İsmail Kartala sert çıktı Travmaya soktu, kendin özür dileyecektin

'SORUNUN KENDİSİNDE OLDUĞUNU GÖRMESİ LAZIM'

"Bu mağlubiyetin hayra vesile olması gerektiğini düşünüyorum. İsmail Kartal'ın sorunun kendisinde olduğunu görmesi gerekiyor. Hamleler yanlış. Mesela Trabzon maçında Abdullah Avcı seni çözmüştü. Ona rağmen müdahalelerde geç kalmıştı."

'ÖZÜR DİLERİM DEMESİ GEREKİYORDU'

"Acilen İsmail Kartal'ın toparlanması gerekiyordu. Açıkçası bu rezaletin İsmail Kartal'ı kendine getirmesi gerekiyor. Maç sonunda 'özür dileriz' dedi hayır. 'özür dilerim' demesi gerekiyordu."

"Ben yanlış yapıyorum diye düşünmüyorsa çok büyük bir sorun Fenerbahçe için. 'Ben analizi yanlış yaptım, müdahalelerle geç kaldım' diyerek özür dileyecektin."

Senad Ok, İsmail Kartala sert çıktı Travmaya soktu, kendin özür dileyecektin

'LİVAKOVİC OLMASA 10 OLUYORDU'

"Fenerbahçe 10 kişi kalsa neler olacaktı? Ne yapacak İsmail hoca? 10-0 mı bitecek maç? İnsanlar Livakovic'i eleştiriyor ama ben bunları artık dinlemiyorum. Livakovic olmasa 10 oluyordu maç. Onlar durdu 6'dan sonra isteselerdi bir tane daha atabilirlerdi. Oyunculara bir şey demiyorum."

'İSMAİL'İN STOPERDE MAÇI TAMAMLAMASI SKANDALDIR'

"İsmail aslında bir oyun kurucu. Bu maçın stoperde İsmail Yüksek'le tamamlanması skandaldır. Hoca hiçbir şey denemiyor. Bunları ben görüyorum. Ama hoca görmüyor çünkü dış dünyaya ve iletişime kapalı."

Haberin Devamı

'BAĞIRA BAĞIRA GELDİ BU DURUM'

"Ben hocanın kırılgan bir yapısının olduğunu düşünüyorum. İşler kötü giderken daha kötü gitme ihtimali de var. Büyük teknik direktörlerin özelliği baskı altında neler yaptıklarıdır. Bağıra bağıra geldi bu durum."

'İSMAİL HOCA HİÇBİR ŞEY DENEMİYOR'

"Okan Buruk da eleştiriliyor değil mi? Eğer hamleleri daha erken yapsa Galatasaray gruptan çıkmıştı. Ama ben şunu takdir ediyorum, Kerem'i alıyor orta sahada deniyor. Bir şeyler deniyor. Ya da hamle oyuncusu olarak kullandı ve Kerem golünü attı. İsmail hoca hiçbir şey denemiyor. "

'ADAMLAR EĞLENDİ'

"Şimdi senin hatalı düzenin yüzünden taraftarla futbolcu karşı karşıya kaldı. Adamlar eğlendi dün ya. İsmail hocanın acilen toparlanması lazım."

Senad Ok, İsmail Kartala sert çıktı Travmaya soktu, kendin özür dileyecektin

'TRAVMAYA SOKTU CAMİAYI'

"Bir travmaya soktu camiayı. Şimdi Sivas maçı gergin geçecek. Sen niye buna izin veriyorsun ki? Takımın en formsuz ismi İsmail Kartal. İnsanların gördüğünü nasıl göremiyor?"

'İSPAT ETMEZSEN BONSERVİSİN ALTINDA EZİLİRSİN'

Haberin Devamı

"Dzeko "ben buraya kendimi ispat etmeye geldim" demişti. Bu sözlerin bir hafta sonrasında Cengiz "benim hiçbir şeyi ispat etmeme gerek yok" dedi. Başka bir şey demek istemiyorum, Cengiz'in bakış açısı bu. Senin 15 milyon euro ettiğini ispat etmen lazım. İspat etmezsen bu bonservisin altında ezilirsin. "

SAĞLIK HEYETİ İDDİALARI

"Sağlık heyeti ile ilgili iddiaları sordum. 'Hayır yola devam edeceğiz' dendi."

'SERDAR SAATÇI HABERLERİ DOĞRU'

"Serdar Saatçı haberleri doğru. Fenerbahçe'nin böyle bir isteği var. Kiralamak istiyor ancak Braga sıcak bakmıyor. Çağlar ile ilgili de bir niyet var. Çağlar öncelikli olarak Atletico'da kalmak istiyor ancak oynayamazsa Avrupa'da kiralık olarak oynamak önceliği."