Galatasaray Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor! Okan Buruk biletini kesti

Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor! Okan Buruk biletini kesti

01.12.2023 - 11:06 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma şansını son maça taşıyan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yıldız oyuncunun bileti kesildi. Ocak ayında sözleşmenin feshedilmesi bekleniyor.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Okan Buruk biletini kesti

Galatasaray'da yaklaşan Ocak transfer dönemi öncesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden sarı-kırmızılılarda teknik direktör yıldız oyuncunun biletini kesti. Ocak ayında sözleşmenin feshedilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

GERİYE DÜŞTÜ AMA PES ETMEDİ

Manchester karşısında geriye düşse de 3-3'lük beraberlikle sahadan ayrılmayı bilen Galatasaray, Okan Buruk döneminde dezavantajlı olduğu maçların %75'inde puan almayı başardı. Okan Buruk ile son iki sezonda Aslantepe'de oynadığı 34 müsabakanın 12'sinde skorda geriye düşen Cimbom, bu maçlarda 6 galibiyet-3 beraberlik buldu. Sadece Giresunspor, Başakşehir ve Bayern Münih'e kaybederek 3 mağlubiyet gördü. 9 sınavdan alnının akıyla çıkıp Aslan gibi mücadele eden Buruk'un talebeleri, RAMS Park'ta oynadığı ve skor üstünlüğünü yitirdiği maçların %75'inden puan ve puanlar çıkarmayı başardı.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Okan Buruk biletini kesti

ZIYECH PARLADI

Manchester United maçına 2 gol-1 asistle damgasını vuran Hakim Ziyech, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusuna aday gösterildi. Chelsea'den 1 sezonluğuna kadroya katılan ve opsiyonu G.Saray'da olan anlaşma devam ederse oyuncu, yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak.

Haberin Devamı

FASLI YILDIZLA YOLA DEVAM EDİLECEK

Sarı kırmızılı yönetim ise Faslı oyuncuya uzun süreli yatırım gözüyle bakıyor ve form tutması durumunda yola devam etmek istiyor. 30 yaşındaki sağ kanat ile sezon sonunda karşılıklı konuşularak karar verilecek. Ziyech, 2 gol-1 asist ile maçın oyuncusu olurken, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın ilk 11'ine de seçildi.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Okan Buruk biletini kesti

NDOMBELE İLE YOLLAR AYRILIYOR!

Ziyech'in aksine Tanguy Ndombele ise Manchester United maçında kredisini tamamen tüketti. Şampiyonlar Ligi seviyesinde yetersiz kalan 26 yaşındaki oyuncunun 15 milyon Euro olan satın alma maddesi kullanılmayacak. Teknik heyetin raporuna göre yönetim, ara transfer döneminde Fransız orta sahanın kiralık sözleşmesini feshedebilir. Ndombele yerine Sergio Oliveira orta saha rotasyonunda daha fazla şans bulacak.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Okan Buruk biletini kesti

OKAN BURUK 'GÜVENİYORUM' DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, performansıyla tartışılan Tanguy Ndombele'ye Kasımpaşa maçından önce yaptığı açıklamayla sahip çıkmıştı. Okan Buruk, "Ndombele'nin kasık bölgesinde sakatlığı vardı, dün çalışmalara başladı. Çok çirkin haberler var. Hamburger söylemiş, öyle olmuş, böyle olmuş bunlar yalan. Ona çok güveniyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

TOTTENHAM'DAN NDOMBELE CEVABI: DEVRE ARASINDA FESHEDİLEMEZ

Galatasaray'da Tanguy Ndombele'nin sözleşmesinin devre arasında feshedileceği iddiaları üzerine Tottenham teknik heyet sorumlusu Johan Lange, The Athletic'e yaptığı açıklamada konuya açıklık getirdi.

The Athletic'e konuşan Johan Lange, Tanguy Ndombele'nin Türkiye'de hayal kırıklığı yarattığını fakat erken bir feshin mümkün olmadığını belirtti.

Johan Lange, şu sözleri sarf etti:

"Galatasaray'ın bu yola başvuracağı inandırıcı haberlere rağmen erken bir fesih mümkün değil. Bu yüzden işleri tersine çevirmek Ndombele'ye düşecek. Bunu yapıp yapamayacağından pek çok kişi şüphe duyacak ama işin bir diğer tarafı da Ndombele'nin kas sakatlığından muzdarip olması ve daha iyi bir form yakalamak için ilk kez kişisel bir antrenörle çalışmaya başlaması."

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Okan Buruk biletini kesti