Fenerbahçe Senad Ok, İsmail Kartal'ı topa tuttu: Bu şekilde Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansı yok

Senad Ok, İsmail Kartal'ı topa tuttu: Bu şekilde Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansı yok

12.02.2024 - 13:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirirken, İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertliler Galatasaray'ın kazandığı haftada çok önemli 2 puanı sahada bıraktı.

Haberin Devamı

Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da Skorer Instagram canlı yayınında sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

'ŞAMPİYON OLMA ŞANSI YOK'

"Birçok konuda İsmail hocayı eleştirdim. Maalesef Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın hataları sebebiyle puanlar kaybetmeye devam ediyor. İsmail hoca toparlanmadan bu şekilde Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansı yok. Tribün hocayı görüyor, hoca panik halinde. Baskı anlarında sınavı geçemedi. Sadece bu sezon tek maça damga vurdu o da Gaziantep maçı. Galatasaray kendi evinde oynasa beraberliğe oynamaz. Ama Fenerbahçe kendi sahasında derbide beraberliğe oynamıştı."

Haberin Devamı

 'RAKİBİN BAYERN'E GOL ATINCA BU KADAR SEVİNMEDİ'

"İsmail Kartal'a rağmen şampiyonluk gelmez. Daha kötüye gidiyor. Baskı altında çok iyi kararlar alamıyor. Son 5 dakika Dzeko'yu çıkardı anlamsız bir şekilde. Senin rakibin Bayern'e gol atınca bu kadar sevinmedi. Demek ki senin sisteminde bir problem var. Böyle devam ederse şampiyonluk şansı çok çok az."

"Fenerbahçe bu ligin en iyi kadrosuna sahip. Bu ligin kaderini İsmail Kartal belirleyecek."

Senad Ok, İsmail Kartalı topa tuttu: Bu şekilde Fenerbahçenin şampiyon olma şansı yok

'KENT'İN OYUNA GİRMESİ'

"Kent'in 6 aydı takımdan ayrı kalması mı yoksa dün oyuna girmesi mi hata. En kritik anda kurtarıcı olarak sahaya attın burada bir hata var. Bence 6 ay bu adamı düşünmemen hataydı bence."

'İSMAİL KARTAL'A RAĞMEN PUANLAR TOPLANDI'

"Ben İsmail Kartal'a rağmen bu puanların toplandığını düşünüyorum. İsmail hocanın iyi performansı göstermediğini Antalya maçından bu yana söylemeye çalıştım."

'F.BAHÇE'DE TEKNİK ADAM SORUNU VAR'

"Fenerbahçe'nin teknik heyetle ilgili problemi var. Dzeko, Tadic, Livakovic vs. problemi değil. Teknik adam problemi vardır. Dün bir kez daha gördük. Bir teknik adam gole ihtiyacı varken en önemli 3 oyuncuyu çıkarıyorsa... Dzeko'yu çıkarınca oyun halı saha futboluna dönüyor."

Senad Ok, İsmail Kartalı topa tuttu: Bu şekilde Fenerbahçenin şampiyon olma şansı yok

'DZEKO HAYATINDA GÖRMEMİŞTİR'

"Dzeko hayatında görmediği bir değişiklik gördü maçta. Başka bir oyuncu olsa problem yaratırdı. İsmail hoca baskıyı kaldıramıyorsa Başkan Ali Koç'a söylesin. İlerleyen dönemde bu baskının artacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

"Yönetim, Mutlaka hocayla konuşur. Olağandışı radikal ekstra bir şey beklemiyorum."

'BONUCCİ'Yİ OYNATMAYAN BİR TEKNİK ADAMDAN BAHSEDİYORUZ'

"Alanyaspor 3'ü atmadığı için İsmail Kartal şanslı. İsmail Yüksek çıktıktan sonra 3. gol de gelebilirdi. Bonucci'yi oynatmayan bir teknik adamdan bahsediyoruz. Bonucci varsa oynar. Panik anında bir alsaydın Bonucci'yi oyuna."

'G.SARAY TEKNİK ADAMIYLA PUANLARI TOPLAMIŞTIR'

"Kent normalde liste dışı bırakılacaktı. 6 ay bu adama şans vermedi. Fenerbahçe'nin teknik adam problemi var. Galatasaray teknik direktörüyle bu puanları toplamıştır. Teknik adamına rağmen şampiyon olamazsın."