Fenerbahçe Serdar Dursun'dan şoke eden talep! Görüşmeler durdu

Serdar Dursun'dan şoke eden talep! Görüşmeler durdu

23.08.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki geleceği henüz netlik kazanmayan Serdar Dursun'a Süper Lig'den talip çıktı. Tecrübeli futbolcunun maaş talebi sonrası görüşmelerin durduğu belirtildi.

Serdar Dursundan şoke eden talep Görüşmeler durdu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği konusundaki belirsizlik devam eden Serdar Dursun'a bir kulübün daha ilgi gösterdiği iddia edildi. Tecrübeli santrforu kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlıların, Serdar Dursun'un maaş talebi sonrası görüşmeleri durdurduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan Serdar Dursun için Fenerbahçe ile anlaşan bir diğer Süper Lig ekibinin beklemede olduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

24 DAKİKA ŞANS BULDU

Edin Dzeko ve Umut Nayir transferleri sonrası Fenerbahçe'de dördüncü forvet pozisyona gerileyen Serdar Dursun, sarı-lacivertlilerde bu sezon sadece 1 maçta şans buldu. Tecrübeli santrfor, Zimbru ile oynanan rövanş maçında 24 dakika sahada kaldı.

Serdar Dursundan şoke eden talep Görüşmeler durdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 31 yaşındaki santrforu Maribor maçlarının yanı sıra; Gaziantep FK ile Samsunspor müsabakalarında kadroya dahil etmedi.

SERDAR DURSUN'A KONYASPOR KANCASI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Serdar Dursun'u transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Yeşil-beyazlıların tecrübeli santrfora 700 bin euro önerdiği kaydedildi. Serdar Dursun'un bu öneriye karşılık 1 milyon 300 bin euroluk beklentisinin olduğu vurgulandı. Konyaspor'un bu talep sonrası görüşmeleri durdurduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçe ile anlaşan ancak Serdar Dursun'dan henüz transfer için yanıt alamayan Fatih Karagümrük'ün de beklemede olduğu ifade edildi.

Serdar Dursundan şoke eden talep Görüşmeler durdu

SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK

Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 31 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro.

Billstedt altyapısında futbola başlayan Serdar Dursun daha sonra Concordia Hamburg, Hannovver 96 II, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük, Greuther Fürth, Darmstadt 98 ve Fenerbahçe formaları giydi. A Milli Futbol Takımı'nda 10 maça çıkan tecrübeli forvet, 7 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar