İspanya La Liga Sevilla başkanından Sergio Ramos açıklaması! 'Olsun istiyorum mesela...'

Sevilla başkanından Sergio Ramos açıklaması! 'Olsun istiyorum mesela...'

15.08.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda ismi sıklıkla Galatasaray ile geçen Sergio Ramos hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla Başkanı Jose Castro, yıldız futbolcu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Sevilla başkanından Sergio Ramos açıklaması Olsun istiyorum mesela...

Son olarak PSG'de forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona eren Sergio Ramos'u dev takımlar listeye ekledi. Birçok kulüp ile adı geçen yıldız futbolcuya Türkiye'den Galatasaray'ın da talip olduğu belirtildi. Öte yandan Sevilla Başkanı Jose Castro, bonservisi elinde olan Ramos hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

REAL MADRID EFSANESİ

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

Sevilla başkanından Sergio Ramos açıklaması Olsun istiyorum mesela...

ABDÜLKERİM'DEN RAMOS SÖZLERİ

Sergio Ramos'un Galatasaray'la anılmasıyla ilgili konuşan Abdülkerim Bardakcı, "Daha önce idolüm Sergio Ramos demiştim. Galatasaray ile adının geçmesi çok farklı bir duygu. Biz Nelsson ile çok iyiyiz, iyi bir uyumumuz var. Bu uyumu bozmayı düşünmüyoruz" dedi.

GALATASARAY RAMOS'LA GÖRÜŞTÜ

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre, Galatasaray Victor Nelsson'un satışından bağımsız mutlaka tecrübeli ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek bir stoper transferi düşünüyor. Sergio Ramos ismi 1 ay önce Galatasaray'ın gündemine geldi. İspanyol efsane ile görüşme yapan Sarı-Kırmızılı yöneticilere Ramos "Arabistan'dan önemli bir teklif bekliyorum. Eğer o teklif gelmezse Galatasaray'a gelebilirim" cevabı vermişti.

Haberin Devamı

Sevilla başkanından Sergio Ramos açıklaması Olsun istiyorum mesela...

SON DAKİKA GELİŞMESİ YAŞANDI

Sergio Ramos'u isteyen kulüp Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli dün gece geç saatlerde milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattı. Bu transfer sonrası Sergio Ramos'un Al-Ahli planı suya düştü. 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu eğer başka bir Arabistan kulübünden teklif almazsa Galatasaray'ın teklifini kabul etme ihtimali yüksek. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Galatasaray taraftarı büyük heyecan yaşadı...

Sevilla Başkanı Jose Castro, Sergio Ramos transferiyle ilgili konuştu.

"BİZE UYGUN DEĞİL"

Castro yaptığı açıklamada, "Sergio Ramos ile ilgimiz yok. O hiçbir zaman bizim için seçenek olmadı, çünkü şartları itibarıyla bize uygun değil." dedi.

"SEVILLA'YI MI İSTİYOR"

Sevilla Başkanı ayrıca, "Sergio Ramos, Sevilla'ya gelmek mi istiyor? Ben de bir özel uçağım olsun istiyorum mesela..." ifadelerini kullandı.

Sevilla başkanından Sergio Ramos açıklaması Olsun istiyorum mesela...