Trabzonspor Son dakika: Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer itirafı! Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

Son dakika: Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer itirafı! Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

30.05.2022 - 22:45 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerin kazandığı şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Ağaoğlu, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ün transfer sürecine dair konuştu. Edin Visca'nın transferine dair itirafta bulunan Ahmet Ağaoğlu, Nwakaeme'yle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Ahmet Ağaoğlundan transfer itirafı Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Bordo-mavililerin şampiyonluk sürecini anlatan Ahmet Ağaoğlu; Edin Visca transferine dair itirafta bulundu. Uğurcan Çakır'ın ayrılacağı yönündeki iddiaları cevaplayan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür'le ilgili anısını aktardı. beIN Sports'a konuk olan Ahmet Ağaoğlu, Nwakaeme'yle ilgili de konuştu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

UEFA'nın 2019-2020 sezonunda kazandığı Türkiye Kupası'nın ardından Trabzonspor'a men cezası vermesiyle ilgili konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Kupa finalinden sonra Avrupa kupalarından men cezası aldık. Mevcut kadroyu da elinizde tutmamnız zor oluyor. Sörloth ayrıldı, bazı oyuncular ayrılmak istedi. Takımın iskeleti bozuldu ve güç kaybettik" dedi.

Son dakika: Ahmet Ağaoğlundan transfer itirafı Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

Abdullah Avcı'nın geliş sürecini anlatan Ahmet Ağaoğlu, "O süreçte Abdullah Avcı ile anlaştık. Hoca, elindeki oyuncu grubuyla neler yapabileceğini bize anlattı ve sezon sonunda bire bir planlar örtüştü. Onu yaparken 2021'in şubat ve mart ayında 2021/22 sezonun planlamasını yaptık. Garip karşılandı. Biz planlamızı yaptık, nisan ayında transfer yerimiz, kamp yerimiz, hazırlık maçlarımız ve transferlerimiz hazırdı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

'TAM KADRO BAŞLADIK'

Trabzonspor'un bu sezon kazandığı şampiyonlukta planlamanın önemli bir etkisi olduğunu belirten Ahmet Ağaoğlu, "Hazırlık maçlarına başlamadan önce, şampiyonluk yarışındaki önemli rakiplerimizden bazıları daha antrenörleriyle anlaşmamıştı. Hazırlık kampına Marek Hamsik ve Andreas Cornelius hariç tam kadro başladık" diye konuştu.

Son dakika: Ahmet Ağaoğlundan transfer itirafı Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

'4 MEVKİYE TRANSFER İSTEDİ'

Bordo-mavili takımın şampiyonluk sonrası transfer çalışmalarına değinen Abdullah Avcı, "Benim Manchester United'la kafa kafaya oynayacak bir kadro kurma zorunluluğum yok. Oradan gelen paranın 2-3 katını harcayıp başarılı olamadığınızda bunun hesabını yapacaksınız. Şampiyon olamasaydık da Trabzonspor'un bütçesinde dalgalanma olmayacaktı. Hedefinizi yakalayamadığınzda ekonomik olarak sorun yaşarsanız o zaman sorun oluyor. Hocamız bizden 4 mevkiye transfer istedi. Bunlarla alakalı olarak bizim temasta bulunduğumu 10-12 oyuncu var. Mantıklı şekilde kulübün transfer dengemizi bozmayacak ve performans verecek oyuncuları istiyoruz" dedi.

'PAHALI BİR TRANSFERDİ'

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Edin Visca'yla ilgili konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Visca iyi bir iş yaptı. Şampiyonluğa da katkı sağladı ama benim standartlarımda pahalı bir transferdi. Öyle paralar verdiğiniz de uykularım kaçıyor. Tek mutluluğum, o paranın ülke futbolunun içerisinde kalması. Berat, Siopis ve Bakasetas transferlerinde de aynısı söyledim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Ahmet Ağaoğlundan transfer itirafı Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

'TEKLİFİMİZİ YAPTIK, BEKLİYORUZ'

Bordo-mavililerle sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Anthony Nwakaeme'yle pazarlıkların devam ettiğini belirten Ahmet Ağaoğlu, "Anthony Nwakaeme'ye verebileceğimiz en yüksek ücreti verdik. 3 yıllık sözleşme bizim için yüksek geldi. Çok değerli bir oyuncu. 33 yaşına gelmiş olması da beni endişendirmiyor. Biz teklifimizi yaptık bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Son dakika: Ahmet Ağaoğlundan transfer itirafı Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Visca sözleri

'KALMASINI İSTİYORUM'

Avrupa devlerinin yakın takibinde olan Uğurcan Kaplan'la ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı, "Uğurcan'ın kalmasını istiyorum. Ona teklif geldiğinde 3 kere düşünüyorum. Bizimle kalmasını istiyorum. Tek resmi teklif Ahmetcan Kaplan'a geldi yurt dışından" dedi.

'HAYATIMIN PİŞMANLIĞI'

Manchester City'nin Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek istediği süreçte tecrübeli oyuncuyu satmama kararından pişman olduğunu dile getiren Ahmet Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Manchester City'den Abdülkadir Ömür'e 23 milyon euroluk teklif geldi. O teklifi reddetmek hayatımın pişmanlığı. Yusuf Yazıcı'nın ardından ikisinin de takımdan ayrılmasına sıcak bakmadım.