Fenerbahçe Belçika'da Fenerbahçe alarmı! Polisler harekete geçti

Belçika'da Fenerbahçe alarmı! Polisler harekete geçti

04.03.2024 - 19:49 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği müsabaka öncesi alınan önlemler dikkat çekti.

Belçikada Fenerbahçe alarmı Polisler harekete geçti

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynayacağı müsabaka öncesi radikal kararların alındığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Union Saint-Gilloise, Fenerbahçe müsabakası öncesi teyakkuza geçti. Almanya ve Belçika'dan çok sayıda Türk taraftarın dev maçta tribünde olmasının beklendiği öğrenildi.

21 bin 500 kapasiteli Lotto Park'ın yüzde 5'inin deplasman tribününe ayrıldığı, bu sebepten dolayı bilet fiyatlarının yükseldiği ve 400 euroya kadar çıktığı aktarıldı.

Belçika polisinin maç öncesinde biletleri tek tek kontrol edeceği kaydedildi. İki takım taraftarlarının bir araya gelmemesi ve aynı tribünde olmaması için kontroller yapılacağı vurgulandı.

MEN CEZASI İHTİMALİ

Belçika polisinin, bilet sahipleri ve kimliklerin uyuşmaması durumunda; maç biletini satan kişilere para cezasından, stadyumdan men cezasına kadar ağır cezalara çarptıracağı belirtildi.

Haberin Devamı

Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki Konferans Ligi Son 16 Turu mücadelesi Perşembe günü 23.00'te başlayacak.

Yazarlar