Fenerbahçe Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ile yollar ayrıldı! Yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ile yollar ayrıldı! Yeni adresi belli oldu

02.02.2024 - 21:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique'nin veda hazırlığında olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde düzenli şans bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı futbolcunun yeni adresi şaşırttı.

Fenerbahçede Lincoln Henrique ile yollar ayrıldı Yeni adresi belli oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sonra sahalara geri dönen Lincoln Henrique'nin veda hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde şans bulması zor gözüken Brezilyalı kanat oyuncusunun yeni adresinin belli olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Süper Lig'den de talipleri bulunan Lincoln Henrique için Brezilya temsilcisi RB Bragantino harekete geçti. Brezilya Serie A ekibinin, Lincoln Henrique'yi sezon sonuna kadar kiraladığı belirtildi. Fenerbahçe ile RB Bragantino arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı aktarıldı.

25 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon Fenerbahçe'de 1 maça çıktı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Lincoln Henrique bu mücadelede 1 gol ile 1 asist üretti.

Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro.

Gremio altyapısında yetişen Lincoln Henrique daha sonra Rizespor, America MG ve Santa Clara'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Lincoln Henrique için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.