Galatasaray Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Parmak ısırtan performans

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Parmak ısırtan performans

02.02.2024 - 21:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşmada yıldızlaşan isim Barış Alper Yılmaz'ın son dönemde gösterdiği performans dikkat çekti.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz fırtınası Parmak ısırtan performans

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Samsunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede yıldızlaşan isim Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz oldu. Barış Alper Yılmaz'ın son dönemdeki formu ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 5'inci dakikasında Galatasaray'ın sağ kanattan kazandığı köşe vuruşunda topun başına Kerem Demirbay geçti. Ön direkte Mauro Icardi'nin kafayla çevirdiği topu sol çaprazda dokunan Victor Nelsson ağlara gönderdi. Galatasaray bu golle birlikte, Samsunspor deplasmanında 1-0 öne geçti.

Müsabakanın 11'inci dakikasında Dries Mertens topla buluştuktan sonra Barış Alper Yılmaz'a pasını aktardı. Barış Alper Yılmaz topla birlikte ceza sahasına girdi ve Okan Kocuk'tan sıyrdıldı. Genç futbolcu dar açıdan dokunuşunu yaparak meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. Galatasaray bu golle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasını 36'ncı kez terletti. 23 yaşındaki kanat oyuncusu çok sayıda farklı pozisyonda forma giyerken 3 gol atma başarısı gösterdi. Barış Alper Yılmaz aynı süreçte 5 asist üretti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların son dönemde oynadığı maçlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, son 5 maçta 4 gole katkıda bulundu.

Barış Alper Yılmaz bu süreçte Kayserispor ve Trabzonspor'a karşı asist üretti. Milli futbolcu, İstanbulspor maçını boş geçtikten sorna Gaziantep FK ile Samsunspor müsabakalardında fileleri havalandırdı.

23 yaşındaki kanat oyuncusunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Barış Alper Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 11 karşılaşmada şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.