Fenerbahçe Fenerbahçe'de Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor! 'Anlaşma sağlandı' iddiası

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor! 'Anlaşma sağlandı' iddiası

20.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yaşadığı uzun sakatlık sonrası sahalara geri dönen ve düzenli olarak şans bulması adına takımdan ayrılması beklenen Lincoln Henrique ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun transferi için anlaşma sağlandığı öne sürüldü.

Fenerbahçede Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor Anlaşma sağlandı iddiası

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Lincoln Henrique'ye Süper Lig'den takımlar talip olurken dikkat çeken bir gelişme yaşandığı iddia edildi. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun, yeniden maç ritmi kazanması adına Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Brezilya basınında yer alan habere göre; Palmeiras, Lincoln Henrique transferi için harekete geçti. Brezilya temsilcisinin transfer için hem Lincoln Henrique hem de Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı aktarıldı. Fenerbahçe ile Palmeiras'ın 3 oyuncunun daha transferi konusunda görüşmelerini sürdürdüğü vurgulandı.

Fenerbahçede Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor Anlaşma sağlandı iddiası

Bir başka haberde ise Fenerbahçe'nin Lincoln Henrique'yi ilk olarak Corinthians'a önerdiği kaydedildi. Palmeiras'ın Lincoln Henrique konusunda daha istekli olması nedeniyle bu anlaşmanın gerçekleştiği belirtildi.

Fenerbahçe'de yaşadığı uzun sakatlık sonrası sahalara geri dönen Lincoln Henrique, Adanaspor maçında oynamış ve 1 gol sevinci yaşamıştı. Brezilyalı futbolcu aynı müsabakada 1 de asist üretmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor Anlaşma sağlandı iddiası

Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro.

Gremio altyapısında yetişen Lincoln Henrique daha sonra kiralık olarak Rizespor ile America-MG'de forma giydi. Santa Clara'nın bonservisini aldığı Brezilyalı futbolcu, 2022-2023 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Lincoln Henrique'nin bonservisi için Fenerbahçe, 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.