Galatasaray Son dakika | Galatasaray ikna edemedi, hedef değişti! İşte yeni 10 numara

Son dakika | Galatasaray ikna edemedi, hedef değişti! İşte yeni 10 numara

21.01.2024 - 09:58 | Son Güncellenme:

Devre arası transferi için çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Daichi Kamada'dan beklenen haber gelmedi. Aslan rotayı başka yıldıza çevirirken kesenin ağzı açıldı.

Son dakika | Galatasaray ikna edemedi, hedef değişti İşte yeni 10 numara

Galatasaray, 10 numara transferi hedefi doğrultusunda temaslarını sıklaştırmış durumda. Bir süredir Lazio’nun Japon yıldızı Kamada ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, İtalyan kulübünü bir türlü maliyet konusunda ikna edebilmiş değil

Haberin Devamı

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR
Lazio cephesinin inadını kıramayan Galatasaray Yönetimi, rotayı gündemdeki diğer 10 numara olan Mario Pasalic’e çevirdi. Hırvat yıldız da tıpkı Kamada gibi yeterli süreyi bulamamaktan şikayetçi ve ayrılık fikrine sıcak bakıyor. 28 yaşındaki oyuncunun Galatasaray’ın ilgisine de sıcak yaklaştığı öğrenildi

GALATASARAY İKNA PEŞİNDE
Sarı-Kırmızılılar şimdi Atalanta’yı bu transfere ikna etmeye çalışacak. Galatasaray, Pasalic konusunda da satın alma opsiyonlu kiralama formülünü masaya koydu. Serie A temsilcisinin bu teklife vereceği cevap, transfer sürecinde belirleyici rol oynayacak.

Eğer görüşmeler pazarlığa açılırsa, Galatasaray da kesenin ağzını açacak. Ancak Lazio cephesinde olduğu gibi katı bir tutum sergilenirse, Sarı-Kırmızılılar listedeki diğer alternatiflere yönelecek.

Haberin Devamı

Son dakika | Galatasaray ikna edemedi, hedef değişti İşte yeni 10 numara

YENİLMİYOR VE YEMİYOR
Aslan, Süper Lig’de Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı 8 karşılaşmayı kaybetmedi. Galatasaray ligde; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Kayserispor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

Cim-Bom, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 20 karşılaşmada kalesinde 11 gol gördü. Ligde defansif anlamda da başarılı bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar, bu alanda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Aslan, bu müsabakaların 11’inde de kalesini gole kapadı.

Trabzonspor ile Galatasaray, bugün 137. kez karşı karşıya gelecek. Lig, kupa ve özel turnuvalarda toplam 136 karşılaşma oynayan iki ekipten Cim-Bom, 61 kez rakibini mağlup ederken, Karadeniz ekibi ise 44 defa güldü. 31 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.