Galatasaray Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak

Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak

11.04.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.

Galatasaraya dünya yıldızı Bonservisini eline alacak

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Tanguy Ndombele ve Sergio Oliviera ile vedalaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılıların, 29 yaşındaki orta sahaya kanca attığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Orta saha kurgusuna bir dünya yıldızını takviye etmeyi planlayan Galatasaray'ın hedefinin Adrien Rabiot olduğu öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Adrien Rabiot için hamle yapmaya başladığı kaydedildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki Fransız yıldız için birçok takımın devrede olduğu aktarıldı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un erken davranarak bu transferi bitirmeyi planladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Adrien Rabiot için kesenin ağzını açmayı planladığı kaydedildi.

Adrien Rabiot bu sezon Juventus'ta 27 karşılaşmada forma şansı buldu. 29 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 4 gol attı ve 3 asist üretti. Adrien Rabiot'un Juventus ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fransız yıldızın güncel piyasa değeri 40 milyon euro.

Haberin Devamı

US Créteil altyapısında futbola başlayan Adrien Rabiot daha sonra Manchester City altyapısı, FC Pau altyapısı, Paris Saint Germain ve Toulouse'da oynadı. Fransa Milli Takımı'nda 43 maça çıkan Adrien Rabiot, 4 gol atma başarısı gösterdi.