Galatasaray Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Kariyerinde bir ilki başardı

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Kariyerinde bir ilki başardı

10.02.2024 - 19:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'in 25'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada yıldızlaşan Barış Alper Yılmaz, profesyonel kariyerinde bir ilke imza attı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz fırtınası Kariyerinde bir ilki başardı

Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Rams Park'ta dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada yıldızlaşan isim Barış Alper Yılmaz oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un bu sezon farklı mevkilerde görev verdiği Barış Alper Yılmaz, Başakşehir maçına sağ kanatta başladı.

Karşılaşmanın 25'inci dakikasında Fernando Muslera'nın savunma arkasına attığı uzun topta rakip ceza sahasında kontrol yapan Barış Alper Yılmaz, rakibinden sıyrıldı ve sol ayağıyla fileleri havalandırdı.

KARİYERİNDE BİR İLK

Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı maçta gol perdesini açan Barış Alper Yılmaz, kariyerinde bir ilke imza attı. Genç oyuncu, Süper Lig'de oynadığı 3 maçta üst üste gol sevincini ilk kez yaşadı.

Barış Alper Yılmaz, Süper Lig'de daha önce 2 asist üretme başarısı gösterdi. Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor maçında ağları havalandıran Barış Alper Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un joker olarak kullandığı Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

Yazarlar