Galatasaray Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku! Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı

Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku! Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı

28.12.2023 - 14:23 | Son Güncellenme:

Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'a yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip Suudi Arabistan'a 4 yıldızından yoksun gitti. İşte detaylar...

Galatasarayda Hakim Ziyech şoku Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı

Galatasaray'a Süper Kupa'da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi kötü haber geldi. Yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle Suudi Arabistan kafilesinde yer almadı.

Haberin Devamı

KADROYA ALINMADI

Ziyech Fenerbahçe ile oynanan ve 0-0 biten Süper Lig maçının ardından antrenmanlara çıkmamıştı. Ayağında hafif ağrısı bulunan Hakim Ziyech, Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı.

Galatasarayda Hakim Ziyech şoku Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı

ICARDI ÖZEL MASKEYLE İDMANDA

Galatasaray’da pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinde gözünün altına darbe alan Mauro Icardi için özel maske hazırlandı. 2 gündür takımla beraber antrenmana çıkmayan Arjantinli golcü, bugünkü idmana özel maskeyle çıktı. Deneyimli forvet yarın 20.45'te oynanacak Süper Kupa Finali'nde özel maskeyle sahada yer alacak. 

4 EKSİK BİRDEN

Galatasaray'da Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in yanı sıra geleceği tartışma konusu olan İspanyol futbolcu Angelino da Fenerbahçe maçı kamp kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez de kadroya alınmadı. 

İstanbul’da hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'ın Süper Kupa maçı kamp kadrosu şöyle:

"Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu."

MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILDI

Galatasaray'Da kadroya alınmayan Ziyech, Fas Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası için belirlediği aday kadroya ise çağrıldı. Fildişi Sahilleri’nde düzenlenecek olan turnuva, 13 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında oynanacak.

TURNUVADA İLK RAKİP TANZANYA

Fas’ın turnuvadaki ilk rakibi ise 17 Ocak’ta oynanacak müsabakada Tanzanya olacak. Aday kadroda, Ziyech'in yanı sıra geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Roman Saiss de yer buldu.

 


  

 

Yazarlar