Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk kadroya neşteri vurdu! Fenerbahçe'ye karşı sil baştan ilk 11

Galatasaray'da Okan Buruk kadroya neşteri vurdu! Fenerbahçe'ye karşı sil baştan ilk 11

27.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kadıköy'de istediğini alan Galatasaray, Fenerbahçe karşısına bu kez çok farklı bir planla çıkacak. Okan Buruk'un rakibini fazlasıyla şaşırtacak bir kadro üzerinde durduğu öğrenildi

Galatasarayda Okan Buruk kadroya neşteri vurdu Fenerbahçeye karşı sil baştan ilk 11

Kadıköy'de istediğini aldı
Galatasaray lig maçında Kadıköy’de istediğini aldı ve şimdi hedefini Süper Kupa olarak belirledi. Fenerbahçe’nin sahasında elde edilen beraberliğin ikili averajda büyük avantaj sağlayacağını ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım olduğuna inanan sarı-kırmızılılar Süper Kupa’yı ise kazanmanın planlarını yapıyor. Hafta sonu oynanan derbide galibiyet için fazla risk almayan ve yenilmemenin getireceği avantajı dikkate alan Teknik Direktör Okan Buruk’un 2023'ün son derbisinde çok daha farklı bir plan üzerinde durduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Fred'in karşısına Kaan Ayhan
Cim-Bom’un hocasının bu çerçevede Fenerbahçe’yi şaşırtacak bir kadro sahaya sürmeyi düşündüğü belirlendi. Suudi Arabistan’daki finalde Kadıköy’de görev yapan kadroda önemli değişiklikler olacağı vurgulandı. Okan Buruk’un ofansif yönü kuvvetli bir ilk 11'i tercih edeceği belirtildi. Buruk’un finalde Fred’in oynayacağını göz önünde bulundurarak Kaan Ayhan ile orta alandaki direnci arttırmayı planladığı bildirildi. Cim-Bom'un hocası Kadıköy'ün aksine rakibine ileride basacak ve sürpriz toplarla sonuç aramayacak.

Galatasarayda Okan Buruk kadroya neşteri vurdu Fenerbahçeye karşı sil baştan ilk 11

Icardi’de sorun yok
Sarı-kırmızılı ekipte bir günlük iznin ardından Süper Kupa hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla başladı. Derbi maçta gözünün altına darbe alan ve morluk oluşan Mauro Icardi’nin kontrollerinde elmacık kemiğinde kırık olmadığı saptandı ve Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa maçında forma giyeceği belirtildi. Öte yandan Galatasaray Süper Kupa öncesi son antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılıların Suudi Arabistan’da idman yapmayacağı ve çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Veda gibi paylaşım
Cim-Bom'un sezon başında kadrosuna kattığı Angelino'nun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Sarı-kırmızılı takımın Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarının kadrolarında yer almayan tecrübeli futbolcu, yurt dışına çıktı ve içinde çocuğunun da bulunduğu uçaktan fotoğraf paylaştı. Galatasaray taraftarları sosyal medyada 26 yaşındaki futbolcunun yaptığı paylaşımı ayrılık olarak yorumladı. Sarı-kırmızılı forma altında 19 maçta sahaya çıkan Angelino, 1 gol ve 1 asist yaptı.