Dünyadan Futbol Son dakika haberi: Galatasaray ile anılıyordu! Transfer resmen açıklandı

Son dakika haberi: Galatasaray ile anılıyordu! Transfer resmen açıklandı

16.03.2022 - 18:51 | Son Güncellenme:

Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund, ara transfer döneminde Galatasaray ile anılan tecrübeli file bekçisi Roman Bürki ile yollarını ayırdığını duyurdu. Roman Bürki'nin yeni takımı belli oldu.

Son dakika haberi: Galatasaray ile anılıyordu Transfer resmen açıklandı

Galatasaray'da Inaki Pena transfer edilmeden önce uzun süre gündemde olan Roman Bürki, Borussia Dortmund'dan ayrılma kararı aldı. 31 yaşındaki eldivenin yeni adresi açıklandı. Borussia Dortmund'dan yapılan açıklamada, Roman Bürki'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve MLS ekibi St. Louis City'e transfer olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'da 7 yıl forma giyen tecrübeli eldiven ayrılığın resmiyete kavuşmasının ardından bir açıklama yaptı. Roman Bürki şu ifadeleri kullandı:

"Toplam yedi yıl boyunca bu büyük kulüpte oynamak benim için bir onurdu. Sadece 2017 ve 2021'deki kupa zaferlerini değil, birlikte yaşadığımız tüm güzel ve zor zamanları her zaman hatırlayacağım. “Son yıllarda ABD'de özel olarak çok zaman geçirdim, ABD sporlarının büyük bir hayranıyım ve gerçekten bir şeyler geliştirmeye yardımcı olabilmek için St. Louis'de olmayı dört gözle bekliyorum."

Diego Costa'nın Newcastle United'a Attığı Gol