Trabzonspor Son dakika haberi: Trabzonspor - Göztepe maçına damga vuran an! Uğurcan Çakır çılgına döndü

Son dakika haberi: Trabzonspor - Göztepe maçına damga vuran an! Uğurcan Çakır çılgına döndü

12.03.2022 - 20:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında Trabzonspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Kritik müsabakanın ilk yarısı muhteşem bir tempoya sahne oldu. Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır'ın çılgına döndüğü anlar dikkat çekti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Trabzonspor - Göztepe maçına damga vuran an Uğurcan Çakır çılgına döndü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında Göztepe'yi konuk etti. Zorlu mücadele inanılmaz bir tempoya sahne oldu. Kritik karşılaşmada goller üst üste olurken, bordo-mavili takımın tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır bir pozisyon sonrasında çok sinirlendi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır'dan inanılmaz kurtarış

Kritik mücadelede dakikalar 23'ü gösterdiğinde Göztepe tehlikeli geldi. Kazanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Angel'in vuruşunda Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır şık bir kurtarışa imza attı.

Nwakaeme karşı karşıya atamadı

Temposu oldukça yüksek geçen müsabakada dakikalar 25'i gösterdiğinde Trabzonspor gole çok yaklaştı. Visca'nın ara pasında Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'la karşı karşıya kalan Nwakaeme istediği gibi vuramadı.

Ahmetcan çizgiden çıkardı

Kritik mücadelede Göztepe bir kez daha etkili geldi. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Uğurcan Çakır boşa çıktı. Angel'in vuruşunda Ahmetcan Kaplan muhteşem bir hamleyle topu çizgiden çıkardı.

Haberin Devamı

Göztepe'de Halil Akbunar attı

Heyecan dolu karşılaşmada Göztepe, Halil Akbunar ile aradığı golü buldu. Berkan'ın topuna iyi hareketlenen Halil Akbunar uzak köşeye doğru ayak içiyle bir vuruş yaparak takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Son dakika haberi: Trabzonspor - Göztepe maçına damga vuran an Uğurcan Çakır çılgına döndü

Trabzonspor'da Uğurcan itiraz etti

Trabzonspor'un yediği gol sonrası bordo-mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır çok sinirlendi. Gol öncesinde faul itirazında bulunan Trabzonspor'da tecrübeli eldiven, Ali Şansalan tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

VAR golü geçerli saydı

Ali Şansalan ile VAR arasında Göztepe'nin attığı golün ardından kısa süreli bir diyalog yaşandı. VAR'ın izleme tavsiyesinde bulunmadığı Ali Şansalan, santra noktasını işaret etti.

Son dakika haberi: Trabzonspor - Göztepe maçına damga vuran an Uğurcan Çakır çılgına döndü

Nwakaeme hemen cevap verdi

Göztepe'de Halil Akbunar'ın golünün ardından Trabzonspor çabuk toparlandı. Karadeniz ekibinin yıldızı Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius'un pasında uzak köşeye doğru bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi: 1-1.

Abdülkadir Ömür takımı öne geçirdi

Müsabakada dakikalar 37'yi gösterdiğinde Trabzonspor etkili geldi. Bordo-mavili takımda Edin Visca takımı hızla atağa çıkardı. Bosna Hersekli oyuncunun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Abdülkadir Ömür, takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Soner Aydoğdu beraberliği sağladı

Mücadelenin 43'üncü dakikasında skora bir kez daha denge geldi. Berkan Emir'in penaltı noktasının gerisine doğru çevirdiği meşin yuvarlağı gelişine vurarak rakip kaleye gönderen Soner Aydoğdu ilk yarının skorunu belirledi: 2-2.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Trabzonspor - Göztepe maçına damga vuran an Uğurcan Çakır çılgına döndü

Trabzonspor'da ofsayt itirazı

Trabzonspor cephesi Göztepe'nin bulduğu ikinci gole de tepki gösterdi. Bordo-mavililerin ofsayt beklediği pozisyonda VAR'ı dinleyen Ali Şansalan pozisyonun temiz olduğunu öğrenince golü verdi.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor Taraftarına Çağrısı