İtalya Serie A Son dakika - Juventus'ta Udinese öncesi Ronaldo krizi!

Son dakika - Juventus'ta Udinese öncesi Ronaldo krizi!

22.08.2021 - 18:44 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Juventus'tan ayrılması gündemde olan Cristiano Ronaldo, Udinese maçının ilk 11'de olmak istemedi. Portekizli futbolcu yedek kulübesinde yer aldı. Asbaşkan Nedved konuyla ilgili açıklama yaptı.

Son dakika - Juventusta Udinese öncesi Ronaldo krizi

Juventus'ta Ronaldo krizi yaşanıyor.

Haberin Devamı

Sky Italia'nın haberine göre takımdan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo, ilk 11'de olmak istemedi. Bunun üzerinde Udinese maçında Ronaldo yedek kulübesinde yer aldı.

NEDVED: "RONALDO JUVENTUS'TA KALACAK"
Juventus Asbaşkanı Pavel Nedved ise konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı; "Ronaldo ile ortak verdiğimiz bir karar. Sezonun başındayız ve herkesin zirve performansında olmaması normal. Allegri, bugün en iyi 11'ini seçti. Avrupa şampiyonu Chiellini bile yedek. Ronaldo, Juventus'ta kalacak."

MAÇ BERABERE BİTTİ
İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) ilk haftasında Juventus, konuk olduğu Udinese ile 2-2 berabere kaldı.

Udine'deki Dacia Arena'da oynanan mücadelenin hemen başında konuk ekip Juventus, 3. dakikada Arjantinli Paulo Dybala'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

23. dakikada Juventus'un Kolombiyalı oyuncusu Juan Cuadrado farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarı konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıda ev sahibi Udinese, Roberto Pereyra'nın 51. dakikada penaltı golüyle farkı 1'e indirdi: 1-2. 

83. dakikada, Juventus'un Polonyalı kalecisi Wojciech Szczesny'nin büyük hatasını değerlendiren Gerard Deulofeu, ev sahibi takım adına skoru eşitledi: 2-2. 

Juventus'taki kariyeri tartışma konusu olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Udinese maçına yedek kulübesinde başladı ve oyuna 60. dakikada Alvaro Morata'nın yerine dahil oldu. Ronaldo, 90 4. dakikada kafa golü attı ancak gol video yardımcı hakem (VAR) uygulaması tarafından iptal edildi.

 

Karşılaşmada başka gol olmayınca, Juventus 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak 2-2’lik beraberliğe razı oldu ve yeni sezona 1 puanla başladı.

Yazarlar