İngiltere Premier Lig Manchester United'da Onana gitmedi, Altay Bayındır kulübede kaldı! Taraftardan tepki

Manchester United'da Onana gitmedi, Altay Bayındır kulübede kaldı! Taraftardan tepki

09.01.2024 - 13:11 | Son Güncellenme:

Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almasına karşın Kamerun milli takımına henüz katılmadı, Altay Bayındır'a forma şansı gelmeyince taraftar tepki gösterdi.

Manchester Unitedda Onana gitmedi, Altay Bayındır kulübede kaldı Taraftardan tepki

Manchester United, İngiltere Federasyon Kupası 3. tuunda deplasmanda Wigan Athletic'i 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Kırmızı-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Dalot ve Fernandes kaydetti.

Haberin Devamı

Manchester United kalecisi Andre Onana, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almasına karşın henüz milli takıma katılmadı. Kamerunlu kaleci dün gece Wigan maçına yine ilk 11'de çıktı ve Manchester United kalesini korudu.

Herkes milli takımda, Onana kulüpte

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın, Afrika Uluslar Kupası sürecinde kaleyi devralması beklentisi hakimdi. Dev turnuva için ülkelerinden çağrı alan futbolcular çoktan milli takım kamplarına katılırken, Onana'nın hala kulübünde maça çıkması dikkat çekti.

Taraftar sosyal medyada tepkili

Andre Onana henüz milli takıma gitmeyince, Altay Bayındır ilk kez yeni takımının formasını giyme şansına erişemedi ve yine yedekte bekledi. Manchester Unitedlı bazı taraftarlar bu duruma sosyal medya üzerinde tepki gösterdi ve FA Cup maçında Altay Bayındır'a görev verilmemesini eleştirdi.

Haberin Devamı

Tottenham maçını da zorluyor

Kamerun Milli Takımı Afrika Uluslar Kupası'nda ilk maçını Pazartesi günü Gine'ye karşı oynayacak. Ancak buna karşın Manchester United teknik direktörü Ten Hag'ın, tecrübeli file bekçisini pazar günkü önemli Tottenham karşılaşmasında da oynatma düşüncesi bulunduğu iddia ediliyor. Bu gerçekleşirse Altay'ın formasına kavuşacağı ilk maç için biraz daha beklemesi gerekecek.