Beşiktaş Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında! Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında! Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

01.06.2022 - 08:42 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, Bordo Mavililer ile yol ayrımında. Nwakaeme ile Trabzonspor arasında yapılan görüşmeler tıkanma notkasına geldi. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Nwakaeme için bir başka ezeli rakip devreye girdi. Teklif edilecek rakam bile belli oldu. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme defteri kapanmak üzere... Bordo Mavililer ile Nijeryalı yıldız arasında yapılan görüşmeler tıkanma noktasına geldi. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Nwakaeme için bir başka ezeli rakip resmen devreye girdi. Teklif edilecek rakam belli oldu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SERBEST KALACAK

Romanya'nın Petrolul Ploiesti ve Üniversitatea Cluj, İsrail'in Hapoel Raanana ve Papoel Beer Sheva takımlarında forma giydikten sonra 2018 yılında Trabzonspor'a transfer olan Nwakaeme, Medipol Başakşehir ile oynanacak olan maçın ardından bordo-mavili kulüpte 4. sezonunu tamamlayacak ve serbest statüye geçecek.

Trabzonspor Yönetimi ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımda kalmasını istediği Nijeryalı oyuncuyla uzun süredir yapılan görüşmelerde somut adım atılamamıştı. Bunun nedeni ise Nijeryalı oyuncunun bordo-mavili kulüpten talep ettiği rakama dayanıyor.

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

TRABZONSPOR'DAN YILLIK 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR

İHA'da yer alan habere göre "Parayı sorun edecek en son insanım. Sevgi ve saygının paradan daha çok önemli olduğunu biliyorum "diyen Nwakaeme bordo-mavili kulüpten senelik 3 milyon 500 bin Euro (58 milyon 952 bin TL) talep ederken, Finansal Fair-Play'in yanı sıra takım içi dengeleri de ön planda tutan Trabzonspor Yönetimi'nin oyuncuya senelik 1 milyon 500 bin Euro net maaş ve 500 bin Euro da imza parasıyla toplam 2 milyon Euro (33 milyon 687 bin TL) teklif ettiği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün bu teklifine oyuncu şimdiye kadar olumlu bir cevap vermedi.

Haberin Devamı

HENÜZ OLUMLU YANIT VERMEDİ

Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncuya yaptığı 2 milyon Euro'luk teklif üzerinden sözleşmeyi imzalaması için hazır tutarken, Nwakaeme ise Karadeniz ekibine henüz olumlu yanıt vermedi.

NWAKAEME: KALMAK İSTİYORUM

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme, bordo-mavili takımda mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirtti. İHA'ya konuşan Nijeryalı yıldız "Görüşmeler Trabzonspor, ben ve başkan arasında devam ediyor. Parayı sorun edecek en son insanım. Sevgi ve saygının paradan çok daha önemli olduğunu biliyorum" dedi.

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

FENERBAHÇE İDDİASI VE ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA

Trabzonspor ile henüz anlaşma sağlayamayan Anthony Nwakaeme için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edilmişti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise Nwakaeme konusunda çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Ali Koç açıklamasında, ''Anthony Nwakaeme 13-14 maç kaçırdı, yaşı var. Nwakaeme yaşlı ama Allah var, Trabzonspor'a transfer olduğundan beri verilen parayı hak etti. Türk futboluna renk kattı." ifadelerine yer verdi. Koç ayrıca Nijeryalı futbolcuyla ilgilenmediklerini de ifade etmişti.

Haberin Devamı

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

NWAKAEME İÇİN BİR İDDİA DAHA: BEŞİKTAŞ

Yeni sezonda Süper Lig'de yeniden şampiyonluk hedefleyecek olan Beşiktaş , transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar hücum hattı için rotasını Trabzonspor 'un geride bıraktığımız sezonda şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'ye çevirdi.

Bordo- Mavililer'le henüz biten sözleşmesini uzatmayan ve geleceğinin ne olacağı merak konusu olan Nwakaeme için Kara Kartal hamlesini yapmak için doğru anı kovalıyor. Nijeryalı yıldız, kulübünden 3 yıllık kontrat için yaklaşık 3 milyon Euro talep ediyor. Tarafların anlaşamaması durumunda hemen harekete geçecek olan Kara Kartal, 33 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

ISMAEL DE ÇOK BEĞENİYOR

Kartal'ın bonuslar hariç yıldız futbolcu için 2 milyon Euro'nun üzerinde senelik ücret vermeyi planladığı gelen haberler arasında yer alıyor. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Valerien İsmael'in de Türkiye'ye geldiğinden beri en beğendiği oyuncular arasında yer alan Nwakaeme ile ilgili ilerleyen zamanda, hareketli günlerin olması bekleniyor.