İspanya La Liga Real Madrid'de Toni Kroos'tan Arda Güler mesajı! 'Sabırsızlanıyorlar'

Real Madrid'de Toni Kroos'tan Arda Güler mesajı! 'Sabırsızlanıyorlar'

19.02.2024 - 21:02 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos, genç futbolcu Arda Güler hakkında konuştu. Alman orta sahanın açıklamaları ses getirdi.

Real Madridde Toni Kroostan Arda Güler mesajı Sabırsızlanıyorlar

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde beklediği süreyi alamadı. Arda Güler'in durumuna dair son açıklama Toni Kroos'tan geldi.

Haberin Devamı

Alman futbolcu, bir podcast kanalına yaptığı açıklamada taraftarların Arda Güler'e olan ilgisinden bahsetti. Türk taraftarların Arda Güler ile gurur duyduğunu vurgulayan Toni Kroos, "Türk taraftarlar, Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı gurur duyuyorlar. Biraz sabırsızlanıyorlar ve tabii ki bir an önce oynamasını istiyorlar. Mükemmel bir teknik direktörümüz var ve durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" dedi.

Real Madridde Toni Kroostan Arda Güler mesajı Sabırsızlanıyorlar

ANCELOTTI: BEN DELİRMEDİM!

Öte yandan Real Madrid'in Rayo Vallecano ile puanları paylaştığı maçta son anlarda oyuna dahil olan Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Arda Güler'i Luka Modric'in pozisyonunda görevlendiren Carlo Ancelotti'nin genç futbolcuya oyuna girmeden önce, "Ben delirmedim! Luka Modric'in yaptığı gibi topun ileri taşınmasına yardımcı olacaksın. Merkezde yer alacaksın. Senin görevin bu" dediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Real Madridde Toni Kroostan Arda Güler mesajı Sabırsızlanıyorlar

DEV TAKIMLARIN RADARINDA

Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin beklenen süreleri vermediği Arda Güler ile ilgili kısa süre önce çarpıcı transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Bundesliga'dan Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund'un yanı sıra Serie A devi Milan'ın 18 yaşındaki on numarayı gelecek sezon kiralamak istediği belirtilmişti.

18 yaşındaki on numara sezon başında 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonusla transfer olduğu Real Madrid'de 5 maça çıktı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'e toplamda 92 dakika forma şansı verdi. Arda Güler'in bir sonraki satışından Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay ödenecek.