Dünyadan Futbol Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'

Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'

04.04.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, görev almak istediği takımı açıkladı.

Şenol Güneş geri dönüyor Meydan okumayı kabul ederim

Beşiktaş'taki görevinden istifa ettikten sonra boşa çıkan ve bir süredir takım çalıştırmayan Şenol Güneş suskunluğunu bozdu. Güney Kore'de devlet televizyonuna konuşan Şenol Güneş'in kullandığı ifadeler ses getirdi.

Haberin Devamı

Güney Kore Milli Takımı ile anılan isimler arasında yer alan Şenol Güneş, Kore'de çalışmaya sıcak baktığını duyurdu. Güney Kore'de daha önce Seoul'de görev alan Şenol Güneş bu sürede harika anılar biriktirdiğini vurguladı:

"Seoul döneminde Güney Kore'de üç yıl yaşadım ve harika anılarla doluydu. Bu yüzden futbol kariyerimin son yıllarını Güney Kore ile bitirmek isterdim."

Şenol Güneş geri dönüyor Meydan okumayı kabul ederim

Güney Kore Futbol Federasyonu ile henüz bir temasta bulunmadığını belirten Şenol Güneş, "0 yaşımın üzerindeyim, iyi bir hayat yaşadım ve bunu iyi bir şekilde bitirmek isterim. Böyle bir meydan okumayı kabul ederim. Benim için bir şans olur" dedi.

Trabzonspor'da teknik direktörlüğe başlayan Şenol Güneş daha sonra Boluspor, İstanbulspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Seoul, Bursaspor, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı'nda görev aldı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş, kariyeri boyunca şu başarılara imza attı:

2 - Süper Lig şampiyonluğu
2 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
2 - Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu