İtalya Serie A Son dakika - Spezia U19'da Tuğberk Tanrıvermiş dönemi

Son dakika - Spezia U19'da Tuğberk Tanrıvermiş dönemi

05.07.2021 - 17:22 | Son Güncellenme:

Roma U16 takımını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, Spezia U19 takımının başına geçti. Türk teknik adam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Spezia U19 teknik direktörü olduğum için çok mutluyum. Spezia kulübünün vizyonundan çok etkilendim. Bu maceraya başlamak ve Primavera takımımızı hedefe ulaştırmak için sabırsızlanıyorum. Forza Spezia!" ifadelerini kullandı.

Son dakika - Spezia U19da Tuğberk Tanrıvermiş dönemi

İtalya futbolunun dev kulüplerinden Roma'nın 16 yaş altı takımını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, Spezia 19 yaş altı takımının başına getirildi.

Haberin Devamı

Spezia'nın "hoşgeldin" mesajıyla duyurduğu anlaşmada, Tanrıvermiş'in UEFA Pro lisansı ve yetenekli gençlerin gelişimi üzerine becerilerinden söz edildi.

Tuğberk Tanrıvermiş, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada duygularını şöyle dile getirdi: "Spezia U19 teknik direktörü olduğum için çok mutluyum. Spezia kulübünün vizyonundan çok etkilendim. Bu maceraya başlamak ve Primavera takımımızı hedefe ulaştırmak için sabırsızlanıyorum. Forza Spezia!"

TUĞBERK TANRIVERMİŞ KİMDİR?

Kayseri Erciyesspor, Denizlispor ve Galatasaray’da rakip analisti, alt yapı antrenörü ve profesyonel takım yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan Tanrıvermiş, İtalya’nın dev kulüplerinden Roma ile anlaşmıştı.

Roma’da 15 yaş altı takımını çalıştıran genç teknik adam, ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Kulüp tarihinin ilk Türk teknik adamı, takımın uzun süren şampiyonluk hasretini de dindiren isim oldu.

Haberin Devamı

Tuğberk Tanrıvermiş, Avusturya Lisesi’nde mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi okudu. Cesare Prandelli döneminde maç analisti olarak Galatasaray’a geldi. Sarı kırmızılı camiada 4 yıl çalıştı. Maç analistlğindeki parlak görüntüsünün ardından 2016’da U-14 takımının başına geçti. Fakat daha sonra sözleşmesi yenilenmedi ve o da Roma’dan gelen teklifi değerlendirdi.

Tanrıvermiş, akıcı şekilde İngilizce, Almanya, Fransızca ve İspanyolca konuşabiliyor.

 

 

Yazarlar