Galatasaray SON DAKİKA: Thomas Tuchel'den Sacha Boey için resmi açıklama!

SON DAKİKA: Thomas Tuchel'den Sacha Boey için resmi açıklama!

26.01.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, transfer gündemlerinde yer alan Sacha Boey hakkında açıklama yaptı.

SON DAKİKA: Thomas Tuchelden Sacha Boey için resmi açıklama

Galatasaray'ın transferi için Bayern Münih'le görüşmelerini sürdürdüğü Fransız yıldız Sacha Boey için Alman ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel de açıklamalarda bulundu. Tuchel, "Sacha Boey'in bugün bizim oyuncumuz olacağını düşünmüyorum. Transfer dönemleri giderek daha karmaşık bir hal alıyor. Taraftarlar da bunda giderek daha büyük bir rol oynuyor. Yaptığımız işe güvenim tam. Çılgınca şeylere zorlanmayacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BILD: BOEY'İN SABIRLI OLMASI GEREKECEK

Alman basını da Sacha Boey'i manşetlere taşımaya devam ediyor. Bild'de yer alan haberde Sacha Boey'in Bayern'e transfer olması için biraz daha sabırlı olması gerektiği vurgulandı. Drusun Özbek'in Boey'i satma konusunda endişeleri olduğu ve takımda alternatifsiz konumda bulunan yıldız oyuncunun yerini doldurmak için çalışmalar yaptığı ifade edildi.

Haberde Dursun Özbek'in Galatasaray camiasından gelecek tepkilerden çekindiği de vurgulandı.

GALATASARAY 30 MİLYON EURO VE BONUSLAR İSTİYOR

Haberin detayında Galatasaray ve Bayern Münih'in pazarlıklara devam ettiği belirtildi. Ayrıca sarı-kırmızılıların Boey için 30 milyon euro ve 5 milyon euroluk kolay ulaşılabilir bonuslar talep ettiği okuyuculara aktarıldı. 

Haberin Devamı

Sacha Boey için Atatürk Havalimanı'nda bulnan özel jetin hazır bulunduğu ve Fransız oyuncunun transferi için acele etmemesi ve sabırlı olması gerektiği ifade edildi.

Yazarlar