Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor, Dalbert'i transfer etmek istiyor

Son dakika - Trabzonspor, Dalbert'i transfer etmek istiyor

10.07.2021 - 10:14 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer ve tescil döneminin başlamasıyla ciddi bir hareketlilik yaşayan Trabzonspor için, İtalyan basınından flaş bir transfer iddiası geldi. Trabzonspor'un bonservisi Inter'de bulunan Dalbert Henrique'yi satın alma opsiyonlu kiralamak için harekete geçtiği kaydedildi.

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte üst üste anlaşmaları duyuran Trabzonspor için bir iddia da İtalyan basınından geldi. Di Marzio; Trabzonspor'un Inter forması giyen Dalbert Henrique'yi transfer etmek istediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Transfer döneminde Marek Hamsik, Bruno Peres, Gervinho ve Fode Koita'yı kadrosuna katan bordo-mavili takımın ilgilendiği iddia edilen Dalbert; geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'te kiralık olarak forma giymişti.

27 yaşındaki Brezilyalı sol bekin satın alma opsiyonun 7 milyon euro olduğu belirtilen haberde; Trabzonspor'un girişimlerini hızlandırdığı kaydedildi. Inter, 2017-2018 sezonunda transfer ettiği Dalbert için eski kulübü Nice'e 21 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.