Fenerbahçe Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fred-Tadic ikilisi alev aldı! İlke imza attı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fred-Tadic ikilisi alev aldı! İlke imza attı

17.03.2024 - 21:41 | Son Güncellenme:

Zorluk derecesi yüksek Trabzonspor maçına Fred-Tadic ikilisi damga vurdu. Sarı-lacivertli iki yıldız müthiş performanslarıyla otoritelerden tam not aldı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fred-Tadic ikilisi alev aldı İlke imza attı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sonucu en çok merak edilen karşılaşmada Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk etti.  Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın Kasımpaşa deplasmanında 4-3 kazanmasının ardından sarı-lacivertli takım açısından bu karşılaşmanın önemi daha da arttı.

Haberin Devamı

Konuk ekipte Fred ve Dusan Tadic performansıyla öne çıkan isimler oldu. Fred 13. dakikada ceza sahası dışından mükemmel bir gole perdeyi açarken, asisti Sırp yıldız yaptı. 45+4'te ise yine sol kanadın usta ismi Tadic, Brezilyalı yıldızı çok iyi gördü. Fred de topu ağlarla buluşturup kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fred-Tadic ikilisi alev aldı İlke imza attı

SAMBACI SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Sambacı bu sezon Süper Lig'de suskunluğunu bozdu ve ilk gollerine imza attı. Tadic de iki asist yaparak Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. Fred'in bu sezon UEFA Konferans Ligi ve Süper Lig'de toplam 6 asisti bulunuyor.

TADIC'TEN 8 GOL 11 ASİST

35 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 30 maçta 8 gol, 11 asistlik performansla tam 19 gole katkı sundu. Sırp oyuncu tüm kulvarlarda 46 maçta 13 gol, 13 asistle oynadı.