2.Lig Son dakika: Yusuf Şimşek'ten bomba sözler! Görevden alınır alınmaz kulübe olay yanıt

Son dakika: Yusuf Şimşek'ten bomba sözler! Görevden alınır alınmaz kulübe olay yanıt

06.04.2022 - 12:40 | Son Güncellenme:

1461 Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör Yusuf Şimşek'in görevine son verdi. Ayrılık açıklamasının ardından görevinden alınan Yusuf Şimşek, kulübün resmi twitter adresine verdiği yanıtla şok etkisi yarattı. İşte detaylar...

Son dakika: Yusuf Şimşekten bomba sözler Görevden alınır alınmaz kulübe olay yanıt

Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe ve Beşiktaş'la şampiyonluk sevinci yaşayan Yusuf Şimşek, teknik direktörlük kariyerine de hızlı bir giriş yaptı. Yusuf Şimşek, Karşıyaka (2 kez), Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Bandırmaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük, Afjet Afyonspor, Balıkesirspor ve son olarak 1461 Trabzon Futbol Kulübü'nde teknik direktör olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

Yusuf Şimşek, 19 Oca 2022 tarihinde Bahaddin Güneş'in yerine 1461 Trabzon Futbol Kulübü'nün yeni teknik direktörü oldu.

Bayburt Özel İdare Spor ve Sarıyer karşısında alınan üst üste 2 yenilginin ardından 1461 Trabzon Futbol Kulübü, Yusuf Şimşek'in görevine son verdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şimşek'e kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz." denildi.

Son dakika: Yusuf Şimşekten bomba sözler Görevden alınır alınmaz kulübe olay yanıt

YUSUF ŞİMŞEK'TEN KULÜBE ŞOK YANIT!

1461 Trabzon Futbol Kulübü'nün ayrılık açıklamasına Yusuf Şimşek'ten şoke eden bir yanıt geldi. Yusuf Şimşek, kulübün resmi açıklamasına "Aslında hiç tarzım değil ama ne acınız varmış. Geldiğimde play-off bile sıkıntılıydı şimdi garanti. Antalyaspor'u Süper Lig'e; Çaykur Rizespor'da yardımcı antrenör olarak Süper Lig'e, Turgutluspor play-off, Balıkesispor'la parası olmamasına rağmen 2 yıl başarı. Burada 9 galibiyet. Futbolculuğumu yazmam. Haydi boş yapmayın!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Yusuf Şimşekten bomba sözler Görevden alınır alınmaz kulübe olay yanıt

TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Yusuf Şimşek'in 1461 Trabzon Futbol Kulübü'nün resmi Twitter hesabına verdiği yanıt taraftarların da tepkisi çekti. Bazı taraftarlar "Kulüp sana teşekkür edip başarılar dilemiş, bu nasıl bir üsluptur." ve "Bu nasıl profesyonellik?" sözlerini kullanarak tecrübeli teknik adama tepki gösterdi.

"V