Beşiktaş 'Sözleşmesi acil feshedilmeli' dedi ve isim verdi! Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

'Sözleşmesi acil feshedilmeli' dedi ve isim verdi! Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

22.12.2022 - 15:26 | Son Güncellenme:

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. Skorer TV'de açıklamalarda bulunan Sarıdağ, Dele Alli hakkında çarpıcı bir yorumda bulunurken gündeme gelen yıldız futbolcuyu da ilk kez duyurdu. İşte detaylar...

Sözleşmesi acil feshedilmeli dedi ve isim verdi Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

Dünya Kupası sonrası Türkiye Kupası'nda 2-0 geriye düşmesine rağmen maçtan 4-2 galip ayrılan Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'de oynanacak olan Gaziantep FK maçına çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

Bir yandan transfer çalışmalarına da hız veren siyah-beyazlıların gündemini gazeteci Serdar Sarıdağ, değerlendirdi. Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Sarıdağ, Dele Alli hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu ve gündeme gelen yıldız futbolcuyu da ilk kez açıkladı.

İşte Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları: 

DÜNYA KUPASI YORUMU

"Ben ilk kez bir Dünya Kupası'nda oradaymışım gibi hissettim. Çok güzel bir organizasyon oldu. Kimse Katar'ı eleştirmesin."

'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANMASI NORMAL'

"Beşiktaş-Şanlıurfaspor maçını ilk yarısı hazırlık maçıydı. 2. yarısı resmi maçtı. Normal şartlarda ilk yarısı maçı kazanabilecek bir kadroydu. Bir hayal kırıklığı yaşanması normal. Bu hayal kırıklığını Şenol Güneş de yaşıyor. Şanlıurfa ilk yarı adına yakışır bir şekilde oynadı."

Haberin Devamı

'İŞİN RENGİNİ CENK TOSUN DEĞİŞTİRDİ'

"İşin rengini değiştiren Cenk Tosun. Weghorst'un bonservisini almaya çalışmaktan önce sen Cenk ile bir sonraki senenin de sözleşmesini uzat. Şenol Güneş'in değişikliklerinden önce maçı çeviren Cenk'ti. 2 yarıdaki kadro Beşiktaş açısından taraftara umut veren bir kadro."

'BEŞİKTAŞ TARAFTARI ERSİN'İ ISLIKLAMAKTAN VAZGEÇSİN'

"Ersin Destanoğlu'nun kritik kurtarışları vardı. Beşiktaş taraftarı Ersin'i ıslıklamaktan vazgeçsin. Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusu, ıslıklarsan kaybedersin. Beşiktaş'ın formasını giyen adamı ıslıklama. Eğer ıslıklıyorsan bence Beşiktaşlı değilsin. Eğer kurtarmasa maç 3-3'e gelecekti. Eğer Ersin'de Şenol hoca bir şeyler görmese bu maçta bile oynatmaz."

Sözleşmesi acil feshedilmeli dedi ve isim verdi Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

'ROSİER, RECEP ÇETİN VE İBRAHİM ÜZÜLMEZ GİBİYDİ'

"Rosier, dün Recep Çetin, İbrahim Üzülmez gibiydi. O ışığı görüyorum. Rosier'in nasıl bir yapıda olduğunu maçlarda görüyoruz. Dolayısıyla konuşulması normaldir. Rosier, sıkıntılı bir karakter olduğu için konuşulur ama dün ben beğendim. Hani Şenol Hoca kovmuştu! Kovduğu böyle oynuyorsa... İdmandan gönderdiği doğru ama bu onu kovmaya mı girer? Yoksa dinlendirmeye mi girer?"

'SÖZLEŞMESİNİ FESHEDERİM'

"Ben Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam acil Dele Alli'nin sözleşmesini feshederim. Üzülüyorum, Alli'nin bu şekilde ıslıklanmasına üzülüyorum. Bu şekilde olacaksa sözleşmeyi feshetmek daha sağlıklı bir karar. Çünkü kazanılmasına izin vermiyoruz. Türk futbol ikliminde futbolcu kazanılmaz. Eğer kazanılıyorsa büyük iş."

Haberin Devamı

'TARAFTAR NECİP'İ STOPERDE GÖRMEK İSTEMİYOR'

"Şenol hoca Beşiktaş taraftarı Necip'i stoperde görmek istemiyor. Necip çok iyi bir insan. Pandemi döneminde kimse sözleşmesini onun kadar indirmedi ve her yerde oynadı. Ama Necip'i orta sahada oynat kimse bir şey demez. Tribünler görmek istemiyor. En ufak hatasında maç negatif bir hale geliyor."

Sözleşmesi acil feshedilmeli dedi ve isim verdi Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

'TRANSFERDE ÖN ÇALIŞMALAR BAŞLADI'

"Ghezzal iyi bir oyuncu ama sakatlıktan sonra eskisi gibi olacak mı? Oynadıkça olur bence. Ama nasıl geri döneceklerini bilmediklerinden dolayı ne olur ne olmaz diye o bölgelere transfer çalışmaları yapıyor. Tüm mevkilere bakılıyor. Dün Şenol hoca doğru söyledi. Şu an Beşiktaş'ın transferde ön çalışmaları başladı."

'DEPAY'IN MENAJERİNE ULAŞILMIŞ'

"Geçen gün Beşiktaş'tan birileri veya Beşiktaş adına birileri Memphis Depay'ın menajerine ulaşmış . Beşiktaş'a gelir misin diye haber göndertmişler. Devre arası için mi sezon sonu için mi bilmiyorum. O da Türkiye'den birkaç kulüpten daha teklif geldi ve kabul etmedim demiş. Sizle ilgili değil sadece Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum demiş. Resmi teklif gitmedi ama birileri nabız yokladı."

Haberin Devamı

Sözleşmesi acil feshedilmeli dedi ve isim verdi Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

'WEGHORST 4 MİLYON EURO'DAN AŞAĞIYA İMZA ATMAZ'

"Bonservisi 10 milyon euro olduğu sürece Weghorst'un bu kulüpten içeri kontratla girme ihtimali çok düşük. Daha önce görüşme olduğunu ama kulübünün kabul etmediğini söylemiştim. Weghorts'un Beşiktaş'a gelmesi için kabul etmesi lazım. Benim bildiğim Weghorst 4 milyon eurodan aşağıya imza atmaz. 10 milyon euro vereceğime bedava Burak Yılmaz'ı tercih ederim."

'HULL CİTY TARAFIYLA KONUŞTUM'

"Hull City tarafıyla konuştum. Ozan Tufan için hoca niyetli değildi. Ama kilo vermiş baya ve kampta da performansı fena değildi galiba. Onun için işler iyi gidiyor. Depay gibi cevap vermiş Ozan da."

Sözleşmesi acil feshedilmeli dedi ve isim verdi Canlı yayında Depay sürprizini açıkladı

'TEKLİF GELİRSE BEŞİKTAŞ BIRAKIR'

Haberin Devamı

"Masuaku için eğer teklif gelirse Beşiktaş bırakır. Masuaku 2 maç iyi oynadıkça yerine adam bakmazlar. Öncelik eldeki futbolcular. Beşiktaş devre arasında tahminim 2 veya 3 tane transfer yapmak zorunda kalabilir."

'GAZİANTEP MAÇI KOLAY DEĞİL'

"Gaziantep maçı kolay değil, çok zor bir maç. Antep iyi ve güçlü bir takım. Beşiktaş galibiyetle dönerse takım için çok iyi olur. Takım baya bir motive olur. 3 maç üst üste kazansın bu takımın transfere ihtiyacı yok yorumları gelir."

Yazarlar