Dünyadan Futbol Süper Kupa'nın ertelenmesi sonrası kulüpler tek yürek oldu!

Süper Kupa'nın ertelenmesi sonrası kulüpler tek yürek oldu!

30.12.2023 - 06:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın dışında diğer Süper Lig kulüpleri de yaşanan olaylara yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi. Futbol camiası adeta tek yürek olurken, ‘Atam izindeyiz’, ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ ifadelerini kullandı.

Süper Kupanın ertelenmesi sonrası kulüpler tek yürek oldu

Trendyol Süper Lig takımları ve oyuncuları Arabistan’daki Fenerbahçe-Galatasaray’ın Süper Kupa maçı öncesi Atatürk ve İstiklal Marşı yasağına yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterirken, futbol camiası adeta tek yürek oldu.

Haberin Devamı

Beşitaş resmi sosyal medya hesaplarından “ATAM İZİNDEYİZ” diyerek Türk bayrağıyla paylaştı. Trabzonspor ise “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” açıklaması ile resmi sosyal medya hesaplarından tepkisini dile getirdi.

Samsunspor da X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Mustafa Kemal Atatürk ve Samsunspor logolu bir fotoğraf ile “Yurtta sulh, cihanda sulh. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerine yer verdi. Kayserispor, kulüp logosunun içine Atatürk resmi koyarken ‘Atam izindeyiz’ diye yazdı.

Adana Demirspor, futbolcusu Yusuf Erdoğan’ın saha içinde salladığı Atatürk bayrağını paylaştı, “Yurtta sulh, cihanda sulh’ notunu yazdı. Antalyaspor, Alanyaspor, Gaziantep FK, Konyaspor Fatih Karagümrük, İstanbulspor ve Sivasspor da Adana Demir gibi aynı notu paylaştı.

Haberin Devamı

Hatayspor birçok kulüp gibi Atatürk resmi paylaşırken, ‘Atam izindeyiz’ ifadesini kullandı. Rams Başakşehir ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazdı.

Pendikspor’dan da anlamlı bir paylaşım yaparken, ‘Fenerbahçe ve Galatasaray teşekkürler. Mustafa Kemal Atatürk kırmızı çizgimizdir’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan futbolcular da yaptıkları paylaşımla alkışları toplarken, dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Yazarlar