Fenerbahçe Süper Lig devinden Cedric Bakambu bombası! Fransızlar duyurdu

Süper Lig devinden Cedric Bakambu bombası! Fransızlar duyurdu

06.09.2022 - 10:06 | Son Güncellenme:

Transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala takımlar çalışmalarını hızlandırdı. Süper Lig'de daha önce Bursaspor'da forma giyen Cedric Bakambu, Süper Lig devinin gündemine girdi.

Süper Lig devinden Cedric Bakambu bombası Fransızlar duyurdu

Süper Lig transfer dönemi 8 Eylül'de son bululuyor. Süper Lig devinde kadroda eksiklik gören kurmaylar çalışmalarını hızlandırdı. Şu anki gündem ise, Marsilya'nın yeni sezon planlamasında yer almayan ve 2014-15 sezonu yaz transfer döneminde FC Sochaux'dan 1.8 milyon Euro'ya Bursaspor'a transfer olan Cedric Bakambu oldu.

Haberin Devamı

40 MİLYON BONSERVİS BEDELİ

Şu an Marsilya forması giyen ve yeni sezon kadro planlamasında yer Fransız oyuncu, 1 sezon Bursaspor formayı giymiş ve sonrasında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Villarreal gitmişti. Daha sonra tam 40 milyon Euro bonservis bedeli ile Çin takımı BJ Guoan'ın yolunu tutmuştu. 31 yaşındaki Kongo asıllı Fransız yıldız geçen sezon devre arasında Marsilya'ya geldi.

Fransız yıldız oyuncu kariyeri boyunca 363 resmi maça çıktı ve 151 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına 40 kez gol pası verdi.

Süper Lig devinden Cedric Bakambu bombası Fransızlar duyurdu

BAKAMBU TEKRAR SÜPER LİG YOLUNDA

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala gol yollarını güçlendirmek için kolları sıvadı. Kadrosuna son olarak Chelsea'den Michy Batsuhayi'yi dahil eden sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen eski Bursasporlu oyuncu Cedrid Bakambu için temas sağladı.

Haberin Devamı

KADROYA YAZILMADI

Fransız basını; Marsilya'da forma giyen ancak Şampiyonlar Ligi kadrosuna ismi yazılmayan Bakambu'nun hayal kırıklığına uğradığını ve Fenerbahçe'nin golcü oyuncuyla temas kurduğunu yazdı.

KADROYA YILDIZLAR EKLENDİ

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe kadrosuna tecrübeli isimleri dahil etti. Sarı-lacivertliler Brezilya kökenli oyunculara ağırlık verdiği dönemde çok sayıda yıldızla anlaşma sağladı. Luan Peres, Joao Pedro, Michy Batshuayi, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma, Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinden Cedric Bakambu bombası Fransızlar duyurdu

SERDAR DURSUN SÜRPRİZİ

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek kadrosu UEFA tarafından yayınlandı. Kadroya Bruma, Serdar Dursun, Lemos ve Novak eklenmedi. Geçen sezon olduğu gibi bir kez daha grup aşamasında Serdar Dursun’un yer almaması dikkat çekti. Serdar Dursun’un ismi son zamanlarda transferle anılıyordu. Benzer şekilde Lemos, Novak ve Bruma da kadroda düşünülmüyor.

 

Yazarlar