Dünyadan Futbol Suudi Arabistan'da Mancini dönemi! Kazanacağı yıllık ücret dudak uçuklattı

Suudi Arabistan'da Mancini dönemi! Kazanacağı yıllık ücret dudak uçuklattı

28.08.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

İtalya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılan ünlü teknik adam, Suudi Arabistan'ın başına geçti.4 yıllık sözleşme imzalayan Mancini'nin kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Suudi Arabistanda Mancini dönemi Kazanacağı yıllık ücret dudak uçuklattı

İtalya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılan Roberto Mancini'nin yeni durağı Suudi Arabistan oldu. Astronomik bir teklif aldığı için Çizme'den ayrıldığı belirtilen İtalyan teknik adam, kariyerine Arap yarımadasında devam edecek.

Haberin Devamı

'TARİH YAZAN FUTBOL EFSANESİ'

Suudi Arabistan'dan yapılan tanıtımda, "O bir doğuştan kazanan ve tarih yazan futbol efsanesi. Suudi Arabistan'a hoş geldin" ifadeleri kullanıldı.

İTALYA'YI AVRUPA ŞAMPİYONU YAPTI

2018'de İtalya Milli Takımı'nın başına geçen 58 yaşındaki teknik adam, Gök Mavilileri 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştırmıştı.  

Suudi Arabistanda Mancini dönemi Kazanacağı yıllık ücret dudak uçuklattı

AVRUPA DEVLERİNİ ÇALIŞTIRDI

Deneyimli teknik adam, ülkesinde Fiorentina, Lazio, Inter, İngiltere'de Manchester City, Türkiye'de Galatasaray (2013-2014), Rusya'da ise Zenit'in teknik direktörlüğünü yaptı.

8 KATINDAN FAZLA KAZANACAK

İtalya ile 2026 yılına kadar yıllık net 3 milyon euroluk kazanç elde ettiği sözleşmesini fesheden Mancini, Suudi Arabistan'la 4 yıllık mukavele imzaladı. Başarılı teknik adam yıllık kazancı 25 milyon euroyu bulacak.   

Haberin Devamı