Galatasaray Tek sıkıntı Hamit

Tek sıkıntı Hamit

02.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli oyuncunun son maçlardaki kötü görüntüsü teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Terim’in, bugün Hamit’i oynatıp oynatmama konusunda kararsızlık yaşadığı bildirildi

Tek sıkıntı Hamit

Sarı-kırmızılı takımda zorlu Eskişehirspor maçı öncesi Teknik Direktör Fatih Terim’i düşündüren tek konunun Hamit Altıntop olduğu öğrenildi. Schalke maçında oyundan çıkarken ıslıklanan, Orduspor karşılaşmasında ise sarı-kırmızılı takım 2-1 geride iken kenara alınan milli oyuncunun performansı tartışılır hale geldi. Galatasaray’ın, Hamit çıktıktan sonra skoru 4-2’ye taşıması teknik heyetin kafasını karıştırdı.

Haberin Devamı

Sabri göreve
Terim’in bir taraftan oyuncusunu kaybetmek istemediği ancak son maçtaki tablo nedeniyle kararsız kaldığı bildirildi.

Tek sıkıntı Hamit

Tecrübeli hocanın bu oyuncunun yerine Amrabat’ı oynatmayı planladığı bildirildi.
Diğer taraftan Terim’in Orduspor maçında kötü performansı ve disiplinsizliği ile dikkat çeken Eboue’nin yerine Sabri’yi oynatacağı kaydedildi. Cezası sona eren Felipe Melo da yine bugünkü maçta 11’deki yerini alacak.

Emniyet duvarı

Florya’da gerçekleştirdiği sabah antrenmanın ardından akşam Eskişehir’e giden sarı-kırmızılıları 100 civarında taraftar karşıladı. Sarı-kırmızılılar konaklamak için gittikleri Anemon Otel’de de yine yoğun ilgi gösterildi. Otel girişinde Fatih Terim’e çiçek verilirken, taraftarlar da tecrübeli hocaya sevgi gösterilerinde bulundular. Havaaalanında sarı-kırmızılıları 10 ekip arabası korurken, taraftarlar oyuncuları ancak uzaktan görebildiler. Otel çevresinde de çok sayıda polisin bulunması dikkat çekti. Polisler taraftarın otele girmesini önlemek için kapıya set ördüler.

Haberin Devamı

Hamburg geri çevirdi

İngiltere’nin Reading Kulübü ile ortaklık anlaşması imzalayan Galatasaray’ın bu konudaki arayışlarına devam ettiği ortaya çıktı. Hamburger Morgenpost Gazetesi’nin haberine göre Başkan Ünal Aysal, Bundesliga’nın köklü kulübü Hamburg’a da ortaklık önerdi. Aysal’ın Hamburg Başkanı Carl Jarchow ile görüşmesinde, genç yetenekleri zamanında keşfetmek amacıyla ortak bir futbol akademisi kurulması teklifinde bulunduğu ancak Hamburg cephesinin, Galatasaray’ın kendilerinin alt yapısından faydalanarak Türk kökenli futbolcuları kazanacağı endişesiyle bunu geri çevirdiği iletildi.