İtalya Serie A Tolgay Arslan fişi çekti! Udinese, Inter'i dağıttı

Tolgay Arslan fişi çekti! Udinese, Inter'i dağıttı

18.09.2022 - 15:57 | Son Güncellenme:

Serie A'ya süper bir başlangıç yapan Udinese kendi sahasında Inter'i mağlup etmeyi başardı. Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen Tolgay Arslan performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Tolgay Arslan fişi çekti Udinese, Interi dağıttı

Serie A'da haftanın maçında Udinese, Inter'i konuk etti. Sezona iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlı ekip, güçlü rakibini yenik duruma düştüğü karşılaşmada 3-1'lik skorla devirdi.

Haberin Devamı

Konuk takım 5. dakikada Nicolo Barella'nın şık frikik golüyle üstünlüğü yakaladı. 22'de talihsizlik yaşayan Milan Skriniar topu kendi ağlarına gönderince skora denge geldi: 1-1. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

80'DE OYUNA GİRDİ 90+3'TE AĞLARI SALLADI

İkinci yarıda özellikle son bölümde etkili bir futbol sergileyen Udinese, 84'te Jaka Bijol'un golüyle skor üstünlüğünü ele geçirdi. Oyuna 80'de dahil olan Tolgay Arslan 90+3'te kafayla ağları havalandırarak son sözü söyledi ve ev sahibi takım Inter'i 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Tolgay Arslan fişi çekti Udinese, Interi dağıttı

DEULOFEU'DAN İKİ ASİST

Son iki golün asistini yapan Gerard Deulofeu performansıyla öne çıkan isim oldu. 28 yaşındaki İspanyol yıldız, bu sezon toplamda beşinci asistine ulaştı. 

Haberin Devamı

Yazarlar