Trabzonspor Trabzonspor'a Polonyalı orta saha! Yakın takibe alındı

Trabzonspor'a Polonyalı orta saha! Yakın takibe alındı

19.11.2023 - 20:33 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına başlarken sürpriz bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililerin 24 yaşındaki orta sahayı geçtiğimiz gün oynanan maçta tribünden izlediği öğrenildi.

Trabzonspora Polonyalı orta saha Yakın takibe alındı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililerde idarecilerin bu doğrultuda sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Karadeniz devinin Polonya ile Çekya arasındaki Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne gözlemci gönderdiği öğrenildi. Sporx'te yer alan habere göre; Trabzonspor, daha önceden gündemine gelen Bartosz Slisz'i mercek altına aldı.

Legia Varşova'da forma giyen 24 yaşındaki orta sahanın Çekya karşılaşmasında tribünden takip edildiği aktarıldı. Bartosz Slisz'in Çekya maçında 90 dakika sahada kaldığı ve etkili bir performans sergilediği belirtildi.

Trabzonspora Polonyalı orta saha Yakın takibe alındı

Bartosz Slisz bu sezon Legia Varşova formasını 26 maçta giydi. Tecrübeli orta saha bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Bartosz Slisz aynı süreçte 3 asist üretti.

24 yaşındaki orta sahanın Legia Varşova ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2024'te sona erecek. Bartosz Slisz'in güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

ROW Rybnik altyapısında futbola başlayan Bartosz Slisz daha sonra Zaglebie Lubin forması giydi. Legia Varşova, 2019-2020 sezonunda tecrübeli futbolcu için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 24 yaşındaki orta saha, Polonya Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.