Trabzonspor Trabzonspor'da Jaja baskısı!

Trabzonspor'da Jaja baskısı!

17.06.2013 - 12:46 | Son Güncellenme:

Trabzonspor taraftarları, Jaja’nın geri alınması için kulübe yoğun baskı yapıyor. Ancak yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimali zor.

Trabzonsporda Jaja baskısı

Trabzonspor’da oynadığı 2010-2011 sezonunda oldukça başarılı bir görüntü ortaya koymasına karşın, saha dışındaki hayatıyla sık sık eleştirilen Brezilyalı futbolcu Jaja, geri dönmek istiyor. Bordo – mavili taraftarların da bu futbolcunun geri alınması için kulübe yoğun baskı yaptığı öğrenildi. Ancak Jaja’nın geçtiğimiz sezon formasını giydiği Metalist Kharkiv takımı ile sözleşmesinin devam etmesi ve bordo – mavili kulübün de yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Yönetimin kontenjanın boşalması durumunda ise kiralama formülüyle bu futbolcuyu kadrosuna katabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR: “TRABZONSPOR’DAN HABER BEKLİYORUM”

Bonservisi elinde bulunan Galatasaray’ın eski futbolcusu Çağlar Birinci, Trabzonspor’dan haber beklediğini söyledi. Çağlar, bordo – mavili formayı giymek istediğini belirterek, “Geçmişte Trabzonspor’a transferim söz konusu olduğunda hep bir takım sıkıntılarla karşılaştım. Şimdi ise kulüpten haber bekliyorum” dedi. Birkaç gün daha Trabzonspor’dan haber bekleyecek olan Çağlar’ın beklediği haberin gelmemesi durumunda Bursaspor başta olmak üzere kendisini isteyen kulüplerle görüşeceği öğrenildi.

BATUHAN KİLO VERECEK

Trabzonspor’un yeni transferi Batuhan Karadeniz, 27 Haziran’da Isparta Davraz’da başlayacak olan kamp öncesi çalışmalarına erken start verdi. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın, verdiği plan doğrultusunda antrenmanlar yapan Batuhan’ın, kilo fazlasının olduğu ve bu kiloları vermek için sıkı bir programa girdiği belirtildi. Trabzonspor’dan performansa dayalı olarak para kazanacak olan genç futbolcu, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Haberin Devamı

HACIOSMANOĞLU: “BU İŞ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul Kazlıçeşme’deki Ak Parti mitingine neden katıldığı açıkladı. Hacıosmanoğlu, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir baş örtüsü mağduru olarak yer aldığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Bizim mitinge katılmamız Trabzonspor’un haklarını savunma noktasında duruşumuzdan hiçbir şey kaybettirmez. Tam aksine Trabzonspor için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa, biz ödeyeceğiz. Bu iş için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan hem Trabzonspor camiasının, hem de Türk futbol camiasının şüphesi olmasın.”

“BAŞÖRTÜSÜ MAĞDURU OLARAK MİTİNGE GİTTİM”

Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Benim oraya gidiş düşüncem belli. Herkes düşüncesine göre tavrını ortaya koymalıdır. Benim oraya gidiş sebebim Gezi Parkı'ndaki eylem değildir. Herkes gidip Gezi Parkı'nda eylemini yapabilir. Devlet dairelerine başörtülü insanlar girmesin, üniversiteye başörtülü insanlar gitmesin. Bu olayın mağduruyum ben. Benim geniş bir ailem var. 12 kardeşim ve 150’nin üzerinde yeğenim var. Büyük ablamın kızı üniversite 3. sınıfa kadar çok başarılıydı, ama 4. sınıfta başını açmadığı için mezun olamadı ve şimdi evde çocuklarına bakıyor. Benim eşim de mimarlık kazandı, ama okuyamadı yine bu başörtüsü nedeninden dolayı. Ben mağdur olarak burada bir taraf olmak istedim ve o yüzden gittim.”

Haberin Devamı

Trabzonspor taraftarları ve camianın önde gelen isimleri Hacıosmanoğlu'nun, kulüp başkanı sıfatıyla bir siyasi parti mitingine katılmasına sert tepki gösterdi.

Yazarlar