Trabzonspor Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi

Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi

06.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin hedefindeki Rangers’ın orta sahası için kulübü sözleşme yenilemek için bastırıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin uzaması için Rangers tüm şartları zorluyor.

Trabzonsporda John Lundstram operasyonu Kıymete bindi

Trabzonspor’un John Lundstram’a olan ilgisi, kulübü Rangers’ı harekete geçirdi. Sözleşmesi 31 Mayıs 2024’te sona erecek futbolcunun mukavesinin uzatılması için tüm şartlar zorlanmaya başladı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen bordo-mavililer, sezon başı kampına kadar transferlerin yüzde 80’nini tamamlamayı hedefliyor. Karadeniz ekibi, savunma, orta saha ve forvet hattı için girişimlerini sürdürüyor. Uğurcan Çakır’ın durumuna göre ise kaleci transferi de gündeme alınacak.

İskoçya’nın Glasgow Rangres takımında forma giyen, merkez orta saha ve ön libero pozisyonunda bu sezon etkili bir performans ortaya koyan Lundstram’a Trabzonspor’un ilgisinin yoğunlaşmasının ardından İskoç kulübü, 31 Mayıs 2024’te sözleşmesi sona erecek oyuncuyla mukavele uzatmak için bütün şartlarını zorluyor. Bu sezon forma giydiği 45 maçta önemli bir performans ortaya koyan Lundstram, İskoç kulübünün ilk teklifine olumlu yanıt vermemişti.

Haberin Devamı

İskoç medyası, 30 yaşındaki futbolcuya İngiltere’den gelen tekliflerin de olduğunu aktardı.

Yazarlar