Trabzonspor Trabzonspor'da yaprak dökümü! Kulüp bulmaları istendi

Trabzonspor'da yaprak dökümü! Kulüp bulmaları istendi

27.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takımda Başkan Ertuğrul Doğan’ın ‘Maaş bütçesini düşürmek zorundayız’ demecinin ardından kadroda düşünülmeyen isimlerle tek tek görüşülerek kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Trabzonsporda yaprak dökümü Kulüp bulmaları istendi

Trabzonspor Yönetimi, Teknik Direktör Bjelica’nın raporu doğrultusunda istediği oyuncularla görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyunculardan kurtulmaya çalışıyor. Başkan Ertuğrul Doğan’ın ‘Maaş bütçesini düşürmek zorundayız’ demesinin ardından yüksek ücret alan isimlerin durumları masaya yatırıldı. Bu gelişmenin ardından geçen sezon bekleneni veremeyen Maxi Gomez’in menajeri, bordo-mavililere idarecileri sevindirecek bir mesaj gönderdi. Tecrübeli golcüye en kısa sürede yeni bir takım bulacağı belirtilirken, Gomez ile Suudi Arabistan, İspanya ve ABD kulüplerinin ilgilendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Geçen sezon beklenen süreleri alamayan ve kiralık sözleşmesi sona eren Naci Ünüvar’ın yeni adresi Hollanda Ligi takımlarından Twente oldu. Bonservisi Ajax’ta olan 20 yaşındaki futbolcu bir kez daha kiralandı.

Yönetim diğer isimler için de teklif beklerken, sezonun bitimiyle birçok takımın transfer listesine giren Uğurcan Çakır’a talip olan son ekip ise Nottingham Forest oldu. Tecrübeli file bekçisi için, İngiliz ekibi daha resmi teklifini iletmezken, bordo-mavili idareciler, Teknik Direktör Bjelica’nın da fikrini aldıktan sonra yol haritasını belirleyecek.