Galatasaray Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun menajerinden şoke eden açıklama! 'Teklifler gelirse değerlendirilir'

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun menajerinden şoke eden açıklama! 'Teklifler gelirse değerlendirilir'

26.06.2023 - 22:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç futbolcusu Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli suskunluğunu bozdu. Çizme basınına konuşan Claudio Vigorelli, transfere açık kapı bıraktı.

Galatasarayda Nicolo Zaniolonun menajerinden şoke eden açıklama Teklifler gelirse değerlendirilir

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın genç yıldızı Nicolo Zaniolo'nun menajeri açıklamalarda bulundu. Genç futbolcunun menajeri Claudio Vigorelli, İtalyan basınına yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Milan ve Juventus'un transfer etmek istediği başarılı oyuncuyla ilgili konuşan Claudio Vigorelli, "Zaniolo, Türkiye'ye hemen uyum sağladı. Onu burada, ligimizde görememek çok üzücü. Tatilini yapıyor ve ardından Şampiyonlar Ligi ön elemesi var. Transfer dönemi uzun, bakalım ne olacak. Biz Türkiye'de iyiyiz, teklifler gelirse değerlendirilir. Galatasaray'la bir görüşme olduğu ortaya çıktı ama bu doğru değil. Şimdi hazırlıklara odaklandık" dedi.

Milan'la ilgili gelen soruya Claudio Vigorelli, "Milan taktiksel olarak onun için mükemmel bir takım mı? Evet ama bu konuya girmek istemiyorum" cevabını verdi.

Nicolo Zaniolo geride kalan sezonda Galatasaray formasını 11 maçta giydi. İtalyan oyuncu bu müsabakalarda 5 gol ve 1 asist üretti. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 27 milyon euro.

Haberin Devamı

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina, Entella, Inter ve Roma formaları giydi. Sarı-kırmızılılar bu transfer için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Genç oyuncunun sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesinin bulunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların bir sonraki satıştan karının yüzde 20'sini Roma'ya vereceği kaydedildi.