Fenerbahçe Transfer için anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'ye genç sol bek

Transfer için anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'ye genç sol bek

23.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, transfer döneminde kadrosunu güçlendirip ligde şampiyon olmak istiyor. Sarı-lacivertli kulüp, aradığı oyuncuyu buldu ve anlaşma sağlandı.

Transfer için anlaşma sağlandı Fenerbahçeye genç sol bek

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Transfer döneminde kadrosunu geliştirmek için düğmeye basan sarı-lacivertli kulüp, sol bek pozisyonuna aradığı oyuncuyu buldu ve transfer için anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

BRUMA TARTIŞMASI

Fenerbahçe’de sezon başında yabancı kontenjanına takıldığı için kadroya yazılamayan Bruma’nın bonservisinin PSV’den alınması taraftarlar arasında tepki topladı. 28 yaşındaki yıldız için PSV’ye 4.25 milyon euroluk satın alma opsiyonu ödenmesi kafaları karıştırdı. Şu anda maçlara çıkamayan Bruma için ödenen bu para yeni bir tartışma konusu yarattı.

İSMAİL YÜKSEK'E YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İsmail Yüksek'in sözleşmesi uzatıldı. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinin 30 Haziran 2027'ye kadar uzatıldığını belirtti.

İsmail Yüksek kendisi için düzenlenen imza töreninde şu şekilde konuştu: "Çok heyecanlı ve mutluyum. Hayatımın en güzel günlerinden biri. Hayatımda attığım en güzel imzalardan ikincisi. İlki de buraya attığım ilk imzaydı. Herkesin çok emeği var. Herkese çok teşekkür ederim. Umarım bana gösterilen güvenin karşılığını sahada veririm. Fenerbahçe’yle buluştuğum ilk günü hiç unutamayacağım. Çok mutluydum. Çocuksu bir heyecanım vardı, şu anda aynı heyecanı hissediyorum. Hayalimdi. Bu sözleşmeden sonra hedefler benim için daha da zorlaştı. Attığım bu imzanın karşılığını sahada en iyi şekilde vermem gerekiyor. Bunun için daha da çok çalışmam gerekiyor. Hocama da sezon başında bana güvendiği ve bu formayla şans verdiği için çok teşekkür ederim."

Haberin Devamı

Transfer için anlaşma sağlandı Fenerbahçeye genç sol bek

ARDA GÜLER GELİŞMESİ

Fenerbahçe’de önemli bir gelişme yaşandı. 25 Şubat’ta 18 yaşına girecek olan Arda Güler ile yeni sözleşme imzalanacak. Sarı-lacivertliler Arda'nın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini güncellemeyi planlıyor.

Arda Güler'in şu an mevcut olan sözleşmesinde belli bir süre almazssa 5 milyon Euro'ya serbest kalabilir maddesi vardı. Sezon sonuna kadar bu sürenin doldurulması çok zor bir ihtimaldi. Bu maddenin ortadan kaldırılacak olması hem Fenerbahçe yönetimini hem de taraftarları fazlasıyla rahatlatacak.

SELAHATTİN BAKİ'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer istediği bölgeleri açıkladı. Rizespor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selahattin Baki, "Hocamız sadece 1 stoper ve 1 sol bek istedi. Ancak, yabancı sınırı var. U21 limitine uygun birini bulursak değerlendireceğiz. Bizler buraya kendi PR'ımız için gelmedik, Fenerbahçe'ye hizmet için geldik. Konuştuğumuz futbolcular var. İsimlerini saklı tutuyoruz. Olursa olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar hız kazandı. İtalya Serie B ekibi Parma'da forma giyen 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde'yi bir süredir Fenerbahçe'nin gündemindeydi. Nicolo Schira'nın haberine göre sarı-lacivertliler, Hollandalı oyuncu ile anlaşma sağladı.

SÖZLEŞME DETAYLARI

Fenerbahçe, Parma'yı transfer için ikna etmesi durumunda ve 21 yaşındaki futbolcu ile 2027'ye kadar sözleşme imzalayacak.

Öte yandan Fenerbahçe, Parma'ya Hollandalı bek oyuncusu için 6.5 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Taraflar arası görüşmeler devam ediyor. Oosterwolde bu sezon Parma formasıyla 19 maça çıkıp 1 gol attı.

Haberin Devamı

Transfer için anlaşma sağlandı Fenerbahçeye genç sol bek